Marius Șumudică, despre cei de la FC Rapid 1923: „Sunt niște imbecili toți!”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

FC Rapid 1923 se află pe locul 14 în Liga 2, cu 13 puncte acumulate în 9 etape, dar în ultimele patru jocuri oficiale a suferit eșecuri pe bandă rulantă. Pe lângă eșecul din Cupă, cu Progresul Spartac, FC Rapid 1923 a pierdut în campionat cu FC U Craiova 1948, CS Mioveni și Petrolul. „Am o grămadă de prieteni care suferă, și eu la fel sufăr. Este un dezastru ce se întâmplă la Rapid! Din punctul meu de vedere este un dezastru! Mă doare, mă doare enorm!”

Marius Șumudică a dat de pământ cu toți

„Am văzut ce bijuterie de stadion se construiește acum, trebuie să fii un imbecil să nu-ți dai viața ca să pășești primul pe acel stadion. Sunt niște imbecili toți! Toți! Mă refer aici la tot ce înseamnă fenomenul Rapid, în afara de suporteri, adică jucători, antrenori, conducători.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Dacă îmbraci culorile Rapidului fără să-ți dai viața pentru ele, meriți să ai soarta ălora care alergau pe căile ferate. Și eu am pățit la fel! Am pierdut un meci la Sportul, scor 1-2, iar apoi am făcut două ore cu autocarul până în Giulești, unde voiau să ne calce în picioare. Am plecat cu poliția de la stadion, dar ăsta era farmecul Rapidului.”

„Treziți-vă, fraților! Treziți-vă, că altfel o să vă trezească alții. Nu se poate așa ceva, au ajuns rușinea Diviziei B! De unde sunt băieții ăia, că parcă i-a adunat de pe stradă!?”, a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid mai face o mutare. Mihai Iosif a dat LIKE!

Sursa: digisport.ro