Tortură vizuală la ceas de seară. FC Rapid 1923 – Reșița, meci sub orice critică

FC Rapid U Cluj Liga 2
FC Rapid U Cluj Liga 2

FC Rapid 1923 a remizat, scor 0-0, cu modesta CSM Școlar Reșița. Un meci din care nici una dintre echipe nu merita mai mult. Măcar bănățenii sunt mai aproape de retrogradare și poate chiar de desființare, așa că un punct în deplasare e aur. Sigur, și FC Rapid 1923, față de 0-1 de la începutul anului cu aceeași catastrofă de adversar, a ieșit mai câștigată. Pentru a reaminti o vorbă a lui Marian Rada, legată de un meci steaua – Dinamo atunci, ambele echipe ar fi trebuit să piardă acum, la cum au jucat, cu 3-0. Sigur, băieții vișinii veneau după trei victorii la rând și 10 puncte din patru meciuri este excelent. Urmează Timișoara și se pot aduce puncte și de acolo.

Mișcări interesante făcute de Mihai Iosif, dar fără efect

Mihai Iosif a arătat din nou că este antrenor pasionat și priceput, cu toate că mutările nu i-au ieșit. Menținerea lui Costin titular, dar mai ales tripla schimbare de la pauză. Una justificată, dar care n-a adus nimic nou. Goge a demonstrat că nu merită, în acest moment să fie titular, iar Lazăr a jucat în nota lui. Cu nimic peste Costin. Faptul că Georgescu a intrat în luptă în atac este un mare plus. Fiindcă Mihai Iosif i-a dat din nou șansa unui junior să demonstreze. Cum face mereu. Realizările sale au fost spre 0, dar la capitolul ăsta măcar nu a stat mai prost decât Bălan, Țîră și Pop. Oameni care au jucat în acest sezon absolut catastrofal.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre inaugurarea RAPID ARENA

Pentru FC Rapid 1923 urmează Timișoara

Ocaziile au lipsit la ambele porți. Cu excepția uneia de final de repriza secundă, când Drăghia a fost atent. Partea bună e că echipa n-a luat gol. Cu o victorie, FC Rapid 1923 putea urca pe locul 2. Așa însă, e pe 5. Numai că se află la egalitate cu locurile 3 și 4. Băieții se pot revanșa în fața Timișoarei lui Alexa. Sigur, nu va fi ușor. Numai că Poli tocmai ce s-a făcut de râs la Aerostar. Așa că perspective sunt. Meciul ăsta trebuie uitat pentru că, din păcate, a fost un nou clasic al fotbalului românesc actual. Unul nu doar lipsit de valoare, ci de-a dreptul jenant.