Cătălin Hlistei a explicat că echipa a fost obosită după o deplasare de 5 ore…

Hlistei
Hlistei

Cătălin Hlistei a fost din nou protagonist pentru FC Rapid 1923. În partida câștigată în etapa a 13-a din Liga 2, în deplasare, contra celor de la Aerostar Bacău, scor 3-2. A deschis drumul giuleștenilor către victorie, cu golul reușit în startul partidei, în minutul 2, din lovitură de la 11 metri. Hlistei nu se entuziasmează prea tare de meciurile bune făcute în ultima perioadă, dar nici de faptul că FC Rapid 1923 a ajuns la al treilea succes la rând în campionat.

elefant.ro%20

Acum, echipa e în primele șase locuri, pe 4 mai exact, dar fotbalistul bucureștenilor e conștient că această bucurie poate duce mentalul în partea cealaltă, să inducă o stare de automulțumire care ar putea să afecteze jocul.

Hlistei: ”A fost și o deplasare de cinci ore și s-a simțit puțin oboseala” 

Hlistei îndeamnă la calm și vrea ca FC Rapid 1923 să continue seria meciurilor câștigate și în runda următoare, cu CSM Reșița. ”Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa prin golul marcat. Cele mai importante erau cele trei puncte. Nu conta cine marca, puteau să își dea și ei autogol. Veneam după două victorii, trebuia să o legăm și pe a treia. A fost un meci foarte greu, terenul la fel de greu. A fost și o deplasare de cinci ore și s-a simțit puțin oboseala, mai ales după eliminare.”

„Mă simt foarte bine acum, așa cum m-am simțit și după ultimele meciuri câștigate. Trebuie însă să rămânem focusați, cu capul plecat, pentru că trebuie să muncim la fel de mult în continuare. Să obținem victorii. Dacă nu legăm încă o victorie cu Reșița, stricăm tot ce am făcut bun până acum”, a declarat Cătălin Hlistei pentru Rapid TV.

Hlistei: ”De mâine trebuie să ne gândim la meciul cu Reșița” 

Chiar dacă la prima vedere FC Rapid 1923 pornește cu prima șansă în etapa următoare, contra celor de la CSM Reșița, Cătălin Hlistei este convins că meciul va fi unul foarte complicat. A analizat confruntările adversarei din etapa a 14-a cu Alin Minteuan, de când acesta a fost numit antrenor principal, și i-a plăcut ce a văzut.

Toate meciurile sunt grele. Astăzi ne bucurăm, dar de mâine trebuie să ne gândim la meciul cu Reșița. O să fie unul foarte greu, au un antrenor bun de câteva etape. Sperăm să luăm cele trei puncte”, a mai spus Hlistei.

Rapidiștii s-au bucurat cu fanii după victoria cu Aerostar Bacău

Rapidiștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Aerostar Bacău. La finalul partidei, jucătorii lui Mihai Iosif s-au întâlnit cu câteva zeci de suporteri și au cântat alături de ei în stradă, pentru câteva minute.

Sursa: liga2.prosport.ro