FC Rapid 1923 a fost făcută tocană cu praz de oltenii lui Mititelu

FC Rapid 1923 rusine
FC Rapid 1923 rusine

FC U Craiova – FC Rapid 1923 5-0. După un așa rezultat e ușor să critici și să arunci cu pietre. E normal, toată echipa a jucat rușinos. Nu poți da vina doar pe apărare când tabela arată 0 în dreptul atacului tău. De la primul și până la ultimul care a fost pe teren, fiecare rapidist nu merită mai mult de nota 2. Asta că suntem noi băieți și dăm două puncte din oficiu. Când vezi FC U Craiova – FC Rapid 1923 5-0 realizezi cât de groasă a fost treaba. Nu vom sta să-i facem praf ca după meciul de la Recea, unde chiar n-aveau voie să piardă. Acum… probabil că ai lui Adi Iencsi au avut cea mai proastă zi din acest campionat, iar Craiova pe cea mai bună. Diferența nu este clar atât de mare. N-are cum.

E un meci, nu s-a decis nimic pentru FC Rapid 1923

Ne temeam de meciul ăsta, părea cel mai greu adversar și așa a fost. Toată lumea comentează de valoarea jucătorilor, dar uită că unii de valori similare au fost anul trecut pe mult mai mulți bani și rezultatul a fost locul 6 în play-off. Atât de mult au contat. Sigur, n-a bătut nimeni cu 5-0, dar FC Rapid 1923 a învins cu 5-1 pe Mioveni și de două ori pe UTA. La ce a ajutat asta? Acum e simplu să aruncăm vorbe grele, dar nu mai bine încercăm să trecem peste eșec, pentru că mai sunt 13 meciuri din sezonul regular? S-a văzut la Chiajna că se poate. Se va mai vedea și în alte rânduri. Poate la iarnă se mai poate face o reevaluare a lotului.

CITEȘTE ȘI  INFO | Când se joacă FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc

Ignoranță, doar atât!

Acum însă, spunem, ar trebui să îi lăsăm în pace. Să își „savureze” singuri rușinea, prin ignoranța suporterilor. Nu merită să fie tratați altfel. Este de datoria lor să își revină și de datoria celor care-i susțin să îi trateze cu indiferență, nu cu înjurături. Până la urmă atât le este valoarea, una în concordanță cu fotbalul românesc. Însă nici adversarii nu stau nemaipomenit.