Mihai Iosif: „Îmi vine să plâng, să mă bag în pământ, nu să mă ascund”

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Mihai Iosif a ieșit la rampă după o nouă rușine a echipei. FC Rapid 1923 trece prin momente extrem de delicate, după ce a cedat și în restanța din etapa a 8-a, cu CS Mioveni. A făcut-o la scor, 0-3, pe teren propriu, într-un meci care a arătat din nou foarte multe carențe. Interimarul Mihai Iosif a venit extrem de mâhnit la interviurile de la finalul confruntării și nu s-a ferit să recunoască acest aspect.

Mihai Iosif: ”Cum spunea Mihai Eminescu”

A spus că este foarte supărat pe ceea ce s-a întâmplat pe teren și că mai că îi dau lacrimile, după un eșec așa de rușinos. Însă, cel care i-a luat locul lui Adrian Iencsi a ținut să le transmită un mesaj contestatarilor săi, recitând poezia ”Criticilor mei” a lui Mihai Eminescu.

”Cum vreţi să fiu? Vesel? Nu sunt supărat! Sunt mort de supărare! Sunt trist cu adevărat! trist! Trist! Trist! În viaţa mea nu am simţit asemenea tristeţe! Am crezut în ei! Si cred în continuare! Am venit pompier cu o găleată! Într-un crater! Nu cred că pot să sting aşa ceva! Nu pot eu să învăţ jucători de 30 de ani să dea pasă de cinci metri.”

‘Critici voi cu flori deşarte care roade n-aţi adus, e uşor a scrie versuri, când nimic nu ai de spus’. Asta vreau să le transmit criticilor mei. Cum spunea Mihai Eminescu. Suntem criticaţi. Cred că o să fim şi bătuţi. Şi alergaţi! Eu am trăit clipele astea la Rapid. Şi cred că aşa şi merităm. Îmi vine să plâng, să mă bag în pământ, nu să mă ascund. Chiar îmi vine să plâng!”, a declarat Mihai Iosif, citat de liga2.prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  DDB se roagă de Marius Șumudică să preia Dinamo