De ce trebuie să purtăm mască în spațiile închise și în cele aglomerate?

Mască 1923
Mască 1923

2020 poate fi numit și anul mască… Știm că nu e ceva comod, o simțim zilnic pe propria noastră piele. Numai că este tare important, mai ales la nivel național, să respectăm acest gest minim de siguranță. Poate că unii dintre oameni cred că el nu este eficient. A priori, pentru tine, dacă porți masca, acest lucru nu te ajută cu mare lucru, dar dacă o poartă altul DA! Mulți ne bazăm pe imunitate, e adevărat și asta. Doar că nu avem cum să avem noi imunitate mai bună decât, de exemplu, Dybala, Maldini, Djokovic, Neymar, Di Maria, Mbappe, Mane, Ibrahimovic sau alții asemenea lor. Toți sportivi de performanță, toți descoperiți, la un moment dat, pozitiv pentru COVID-19.

Cu o mască îi protejăm pe cei dragi!

elefant.ro%20

Virusul nu se vede, e microscopic, însă dacă toți ne îndeplinim datoria civică de a purta masca măcar când suntem în incinte aglomerate, putem diminua efectele pe care el le are. Cu toții avem bunici, părinți, copii și, logic, nu ne-am dori nici măcar să ne gândim că am putea fi noi vinovați de transmiterea virusului către ei. Pentru că, da, îl putem avea fără ca noi măcar să știm, iar purtând masca șansele de a-l da mai departe sunt mult mai mici. Situația în România devine din nou alertă, așa că, de ce să nu facem acest gest, efort, minim? De aceea, noi ne-am și gândit încă din primăvară să fim un exemplu.

Model pe care să îl purtați cu cea mai mare plăcere!

Această mască 1923 nu doar că ne ajută să respectăm reglementările autorităților competente și să îi ferim pe ceilalți mult mai expuși, dar are și un design pe care, fiți sinceri, îl purtați cu maximă plăcere. Ea se dă extrem de bine și vrem să vă dăm acest indiciu până nu se epuizează. Trebuie să știți că este reutilizabilă, iar instrucțiunile de folosire a ei și eficiența pe care o are sunt redate în descrierea produsului. Ia-ți și tu RAPID o mască de aici.