Ionuț Voicu, cea mai mare umilință din carieră la 36 de ani

Ionut Voicu 1
Ionut Voicu 1

FC Rapid 1923 a fost umilită de FC U Craiova, scor 0-5, în derby-ul Ligii a 2-a. Imediat după fluierul final, Ionuț Voicu, căpitanul giuleștenilor, a vorbit despre prestația rușinoasă pe care au avut-o rapidiștii. Acesta nu a căutat scuze și recunoaște că eșecul de seara trecută cel mai usturător eșec pe care l-a trăit pe un teren de fotbal.

”E foarte greu să îți găsești cuvintele după un asemenea joc, după un asemenea scor. E rușinos. Mie, unul, îmi e rușine de tot ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Până la urmă nici nu mai contează ce spun. Nu există niciun fel de explicație. În seara asta e rușinos tot ce s-a întâmplat pentru Rapid, pentru acest club și cuvintele sunt de prisos.”

Ionuț Voicu, rațional după rușinea de la Drobeta Turnu Severin

„E greu și să îți găsești cuvintele și să joci, atâta timp cât în minutul 1 începe bine, ratezi, la următoarea fază iei gol. Ultimul minut, 45+1, luăm gol. În minutul 47, intrăm pe teren, avem o ocazie noi, ratăm, după, alte două goluri. Ce să mai joci, ce să-ți mai dorești decât să faci cine știe ce prostie, care eu consider că nu trebuia și e bine că nu a făcut-o nimeni, să faci vreo prostie, să te comporți cine știe cum și să iei roșu.”

„Așa umilință nu cred că am trăit niciodată pe un teren de fotbal, mai ales la Rapid. Nu îmi amintesc ca vreodată ca acest club să primească cinci goluri. Mi-e foarte greu să vorbesc. Știm la ce club suntem, dar nu ne-am ridicat nici la 0,1 la sută la tot ce înseamnă Rapid.” a declarat Ionuț Voicu, la finalul meciului, pentru Rapid TV.

CITEȘTE ȘI  Liga nimănui. 11 echipe orbecăie să ajungă în play-off pentru promovare

Sursa: realitateasportiva.net