INEDIT | Metaloglobus, cu frații Herea în mare formă, noul lider din L2!

Liga Campionilor Herea ProSport
Herea citat de ProSport

Frații Ovidiu și Claudiu Herea sunt, probabil, cele mai importante și realiste transferuri pe care FC Rapid 1923 le poate face la prima fereastră nu doar pentru a promova. Ci pentru a nu se mai face de râs! Cu o echipă de cartier, obscură, cu nume amuzant, cei doi au reușit să ajungă lideri în liga a doua. Pentru a demonstra, încă odată, care este nivelul fotbalului de la noi. Metaloglobus ar lipsi din prima ligă și am putea pune, măcar de jenă, lacăt pe fotbalul românesc. Sigur, bucureștenii au cu două meciuri mai multe decât FC U Craiova. Numai că acest statut de lider nu este unul deloc mincinos.

Metaloglobus, lider într-un fotbal îndoielnic!

Fiindcă Metaloglobus are cinci victorii și patru egaluri în nouă meciuri. Practic echipa din Pantelimon are o prestație fără cusur! Motoarele sunt, evident, frații Herea. Cei pe care, chipurile, nimeni nu i-a putut transfera în vară. Că nu s-ar fi înțeles cluburile… Adică tu, FC Rapid 1923, n-ai reușit să ajungi la o înțelegere cu… Metaloglobus? Departe de noi ideea de a râde de bucureșteni! Numai că atunci când un astfel de club conduce un campionat cu ASU Poli Timișoara, FC U Craiova, Petrolul 52, Suporter Club Farul, Ripensia UVT, U Cluj, CSM Școlar Reșița, chiar Concordia Chiajna sau Dunărea Călărași, acest lucru spune multe despre viziunea din ultimii ani din fotbalul românesc…

Ovidiu Herea și Claudiu Herea trebuie să vină la FC Rapid 1923

Ca totți suporterii, ni i-am dori pe ambii cât mai repede în vișiniu. Însă, sincer vorbind, nu ne-ar părea rău ca ei să-și dovedească valoarea și să promoveze alături de Metaloglobus. Pentru că dacă nu ajung la FC Rapid 1923 singurul motiv e pentru că nu se fac suficiente eforturi! Iar dacă Metaloglobus promovează, o va face în mare măsură celor doi oameni, mai ales datorită lui Ovidiu care este, probabil, ultimul mare decar din istoria Rapidului. Și atunci se va vedea, din nou, că fotbalul românesc nu mai are valoare deloc. Și că, practic, trăiește din experiență fotbaliștilor care, cândva știau ce înseamnă acest sport… Hai la FC Rapid 1923, băieți! Dacă nu, spor la promovare!

CITEȘTE ȘI  Liga nimănui. 11 echipe orbecăie să ajungă în play-off pentru promovare

Frații Herea fac legea din toate punctele de vedere

În ultimul meci, Metaloglobus a învins cu 2-1 pe incomoda FK Miercurea Ciuc prin golul marcat de Cluadiu Herea în minutul 89. Și la Timișoara, cu Ripensia, Herea jr. marcase în minutul 88 pentru a sigila o victorie cu 2-0. Una al cărei start a fost dat de Ovidiu prin golul reușit în… minutul 1! În total, cei doi au marcat șapte goluri în nouă partide. Mai bine de jumătate dintre cele 13 pe care echipa le are!