Gloabe încălțate invers cu ghete la care ar trebui să aibă interzis

FC Rapid 1923 varza
FC Rapid 1923 varza

Să te uiți la meciurile din România în general și la cele ale FC Rapid 1923 în special a devenit o corvoadă. Oamenii cu tricouri vișinii pe ei nu știu fotbal, de asta ne-am dat seama deja de ceva timp. Măcar însă am vrea să vedem cum aleargă, cum luptă. Nimic. Mi-e și frică să văd statisticile individuale la finalul oricărei partide, cele relevante. Ca să nu mai spunem de ce sunt capabili în condiții de efort. Mulți au dat-o cu antrenorii. Poate se mai gândea lumea la un șoc, la o ceva. Șocul a fost că Mioveni a reușit, pentru prima dată în istorie, să bată un club care are legătura cu Rapid București.

Mioveni e de râs, FC Rapid 1923, de cascadorii râsului!

Mioveni, bă! O echipă obscură, mai slabă decât sezonul trecut. Dar dacă argeșenii sunt obscuri după acest succes categoric, obținut cu oameni cu nume de firme de transport călători în primul unsprezece și cu executanți de 11 metri care nu pot da decât pe centrul porții, atunci rapidiștii cum sunt? Normal că și mai slabi. Niște gloabe care par că s-au încălțat invers cu niște ghete pe care le văd pentru prima dată și la care în mod cert ar trebui să primească interzis. Să vândă covrigi în Pipera sau vată de zahăr în Parcul IOR ar fi o slujbă mult mai cinstită pentru cei mai mulți dintre ei. Să mai dăm nume? La ce? E vreunul care joacă fotbal și nu știm noi?

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Retrogradarea chiar pare aproape…

S ni-l indicați. În ritmul ăsta, cel mai probabil, echipa va aluneca binișor spre retrogradare. Nici nu mai contează altceva. Măcar de ar accepta să joace gratis, fiindcă să iei bani pentru ceea ce arăți pe teren înseamnă că lumea chiar a luat-o razna. Vehiculam salarii de 500 – 1000 de euro în trecutul apropiat. Însă am înțeles că acești afoni de sport, lipsiți de scrupule vizavi de meseria pe care o au, ar încasa mult prea mult și așa. E jignitor, e dureros, dar ăsta e trendul. La ce să mai joci fotbal dacă deja ai ajuns la FC Rapid 1923? Nu e OK și liga a doua? Doar gagicile de pe FB nu te-ntreabă de promovare. Rușine să vă fie!

CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid, amendată de FRF după meciul cu Chindia