NEWS ALERT | George Copos a vorbit după ce a fost descoperit pozitiv cu COVID-19

Becali Copos prosport
Becali şi Copos. Conform ProSport, Dumitru Tudor l-a bătut pe primul

Pandemia de coronavirus pare de neoprit în România. Omul de afaceri George Copos, în vârstă de 67 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Potrivit ultimelor informații, George Copos are o evoluție a bolii fără complicații suplimentare și se află în acest moment în afara oricărui pericol. Sursele realitateasportiva.net au aflat însă că omul de afaceri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Mesajul lui Copos după ce a fost depistat pozitiv: “Confirm! Trăiască doctorii și personalul medical din România!!”, a declarat George Copos pentru Libertatea.

George Copos, două decenii istorice la Rapid

elefant.ro%20

George Copos, 67 de ani, fost vicepremier al României, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. Copos a fost şi patron al Rapidului în cea mai bună perioadă a clubului giuleştean. Din 1992 până în 2013 destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos. Două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe, dar şi un sfert de finală în Cupa UEFA – sunt performanţele reuşite de Rapid în era Copos. George Copos a fost printre inculpaţii condamnaţi în Dosarul Transferurilor. Fostul patron al Rapidului a promis că nu va mai reveni în fotbalul românesc.

Copos s-a implicat în lupta anti COVID-19

În primăvară, Gigi Becali anunţase că prietenul Copos este dispus să dea o mână de ajutor în lupta autorităţilor pentru combaterea noului coronavirus. “Atât de bun este, încât a învins zgârcenia” – declara patronul FCSB în martie, atunci când pandemia de coronavirus a devenit înrijorătoare şi în România.

157.352 de persoane au fost infectate cu COVID-19 în România până pe data de 12 octombrie.

Sursa: realitateasportiva.net