FC Rapid 1923 a mai scăpat de un jucător care nu mai intra în planuri

FC Rapid 1923, alături de cadrele medicale
FC Rapid 1923, alături de cadrele medicale

FC Rapid 1923 a scăpat de Alami. Saifeddine Alami Bazza (27 de ani) a revenit la Dunărea Călărași, primul club din România pentru a evoluat și unde s-a făcut remarcat. Mijlocașul marocano-spaniol a jucat ultima dată la FC Rapid 1923. Echipă de unde Dunărea i-a mai adus în această campanie de achiziții și pe atacantul Valentin Alexandru (29 de ani) și mijlocașii Alin Cârstocea (28 de ani) și Sandro Djuric (26 de ani).

Alami s-a întors la Călărași după ce a dat chix la FC Rapid 1923

Alami a jucat la Dunărea în sezonul 2015/2016 de Liga 2, în 30 de partide, în care a marcat opt goluri, s-a remarcat și a fost luat de Rapid. Fiindcă echipa a intrat în faliment, jucătorul a mars în Franța, unde a evoluat în ligile inferioare pentru Paris FC și Paris FC 2. Ulterior s-a întors în țara natală, la Raja Club Athletic de Casablanca. Pentru ca în vara trecută să revină în România, la FC Rapid 1923. O perioadă a fost accidentat. Astfel că pentru giuleșteni a apucat să joace în 10 meciuri, opt ca titular și să înscrie un gol.

Nu a satisfăcut conducătorii echipei bucureștene, astfel că a fost pus pe liber. La finalul perioadei de transferuri a semnat din nou cu Dunărea Călărași, pentru un sezon, cu drept de prelungire.

Sursa: liga2.prosport.ro