Bogdan Andone ar veni, dar preferă mai degrabă să antreneze în Qatar

bogdan andone rapid
bogdan andone rapid

FC Rapid 1923 a decis să îl demită pe Adi Iencsi de pe banca tehnică, iar ProSport a aflat că pe lista giuleștenilor se află Bogdan Andone, fostul antrenor al fcsb-ului. Mihai Iosif i-a luat locul lui Adi Iencsi până când giuleștenii vor găsi un principal, iar Bogdan Andone este principala variantă a oficialilor de la FC Rapid 1923. Invitat în cadrul emisiunii ProSport LIVE, Bogdan Andonea dezvăluit că își dorește să plece la o echipă din zona arabă, dar că nu ar refuza să poarte discuții cu echipe din Liga 1 și Liga 2 din România.

Bogdan Andone e pe lista FC Rapid 1923

„Nu vreau să comentez în acest moment nimic. Principalul obiectiv este să reușesc să plec în străinătate în Qatar, Arabia Saudită. Am antrenat cu Marius Șumudică și știu care este nivelul de acolo. Nu e un refuz, sunt deschis să discut cu orice echipă din Liga 1 sau Liga 2. Nu mă sperie să antrenez în Liga 2. E o provocare, iar faptul că am antrenat fcsb-ul sau Astra nu înseamnă că Liga 2 e un pas înapoi.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„E mult spus că am negociat cu Rapid. Am avut o discuție cu Victor Angelescu despre fotbal, despre Rapid, dar în acel moment eram sub contract cu Astra și era foarte greu să reușesc să reziliez. Mi-a lăsat o impresie bună. E un tip preocupat și își dorește mult să promoveze în acest sezon. Nu am ajuns la discuția de a rupe contractul cu Astra pentru că a fost doar o discuție de tatonări, erau multe lucruri de pus la punct. Eu știu ce înseamnă Liga 2 pentru că am antrenat aproape 3 ani acolo și e nevoie de jucători care știu ce înseamnă Liga 2, ca stil de joc e diferită decât Liga 1.”

Veste minunată! Bogdan Andone i-ar vrea pe frații Herea

„Când am discutat i-am enumerat niște jucători importanți pentru Liga 2, iar frații Herea erau cap de listă. Ei știu ce înseamnă Rapidul și fac diferența meci de meci în Liga 2. La Metaloglobus mereu marchează sau au pase de gol. La nivelul ăsta ai nevoie de executant de faze fixe. Sunt jucători care fac diferența și știu ce înseamnă Rapid”, a spus Bogdan Andone pentru ProSport LIVE.

CITEȘTE ȘI  Andrei Nicolescu dă de pământ cu Niculae și Iosif și se va vedea cu Angelescu în... instanță!

Burcă e peste Lobonț

Dintre cele trei variante vehiculate, Bogdan Andone este, de departe, singura fezabilă. Asta pentru că Nicolae Grigore are experiență doar de secund și de juniori, adică exact ca Mihai Iosif, ceea ce nu îi aduce vreun atuu, în timp ce Bogdan Lobonț… Să zicem doar că este un antrenor pretențios a cărui singură performanță a fost un rateu monumental de a promova cu U Cluj. Echipă la care a avut cam toate condițiile. Dacă Andone nu poate fi adus, noi rămânem la favoritul nostru, Ovidiu Burcă!