Un impresar aruncă nucleara: „Așa-zisul patron se retrage”. Angelescu neagă

victor si tudor angelescu

Dumitru Tudor (69 de ani), unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, a postat pe Facebook un anunț. Prin care susține că Victor Angelescu (35 de ani), patronul FC Rapid 1923, s-ar putea retrage. După ce Daniel Tudorache a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Contactat de GSP, Angelescu infirmă. Impresarul este convins că actualul patron al FC Rapid 1923 va renunța la pachetul majoritar și va ceda echipa, nemaiavând bani să investească la un club care își dorește promovarea în Liga 1. Acesta spune că marea majoritate a banilor investiți la clubul din Giulești au fost dați de fostul primar, Daniel Tudorache. Din banii Primăriei Sectorului 1.

Ce a scris Dumitru Tudor despre plecarea lui Angelescu

Dragii mei rapidişti, din surse sigure, aşa-zisul patron al Rapidului a dat sfoară în ţară că vrea să se retragă. Acum mult timp am scris că acest băiat este băgat în faţă de alţii. Adevăratul patron a fost primarul Tudorache, care a ţinut Rapidul prin sponsorizări şi cu banii din primărie. Dar dacă nu a câştigat alegerile, omul nu mai are posibilităţi şi asa zisul patron a intrat în panică, pentru că trebuie bani la un club de talia Rapidului. E foarte, foarte greu în această situaţie să vină cineva să bage bani la Rapid, Dumitru Tudor, pe Facebook.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1”

Contactat de GSP pentru a comenta spusele lui Dumitru Tudor, Angelescu a infirmat și a făcut câteva precizări legate de banii investiți la Rapid până acum: „Nu știu cine este Dumitru Tudor și ce a spus el. Tot ce pot să vă spun este că nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1 sau de la domnul Daniel Tudorache. Într-adevăr, fostul primar a pus bazele proiectului și ne-a pus în contact cu câțiva sponsori, dar nimic mai mult”.

Victor Angelescu are încredere în Clotilde Armand

Legat de schimbarea conducerii administrației Sectorului 1, patronul Rapidului a declarat că aceasta nu afectează clubul giuleștean și că s-ar bucura să existe o bună colaborare cu noul primar: „Nu intenționez să vând acțiuni. Noi avem 50 la sută. Poate ceilalți vor să vândă, dar chiar nu cred. Mergem mai departe cu acest proiectM-aș bucura ca doamna Clotilde Armand să investească măcar 1 leu în fotbalul juvenil, pentru că asta ar însemna că dumneaei ar da cu un leu mai mult decât am primit până acum”.

CITEȘTE ȘI  Dănuț Lupu îi răspunde dur lui Florin Prunea: „Eu nu am fost sluga lui Ionuț Lupescu”