Adrian Iencsi explică: „Există riscul să nu promovăm în următorii doi-trei ani”

Negru Iencsi
Negru Iencsi

FC Rapid 1923 a pierdut drastic în etapa precedentă, scor 0-5 la Severin, în fața liderului FC U Craiova 1948, iar antrenorul Adrian Iencsi a reamintit faptul că el nu a promis că va promova în acest sezon. FC Rapid 1923 are un lot mai subțire față de sezonul precedent, cu mulți jucători tineri, iar Adrian Iencsi spune că vrea să formeze o echipă competitivă, astfel că nu poate ataca promovarea din acestă stagiune.

„Eu n-am declarat niciodată că voi promova, nu am garantat asta. E un lot nou, au plecat foarte mulți jucători. Au venit niște jucători tineri, nu-i putem arunca așa din prima în teren. Avem jucători de 2002, 2003 care pot apărea mereu în echipă.”

Adrian Iencsi și reformarea lotului rapidist

„Este o reformare a lotului, vreau să urmez pașii corecți. Dacă suntem acolo în vârf, de ce să nu tragem? Dar dacă nu vom promova acum, măcar să promovăm anul viitor. Dacă nu vom fi organizați și nu vom promova acum, există riscul să nu promovăm nici în următorii doi-trei ani. Nu vreau să zic mai mulți ani. Rapidul trebuie să ajungă în prima ligă, dar cu organizare foarte bună, cu un pic de răbdare. Tradiția, numele, te obligă”, a spus Adrian Iencsi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

CITEȘTE ȘI  ANALIZĂ | Cât de importantă este o victorie a FC Rapid 1923 cu Dunărea Călărași