Veste colosală! Ovidiu Burcă s-a întors la FC Rapid 1923… Antrenor!

Burcă Rapid
Burcă la Fotbal Club Rapid

Ovidiu Burcă revine la FC Rapid 1923, după ce, în această vară, a fost îndepărtat din funcția de președinte al echipei! Acesta ar urma să ocupe postul de director tehnic al academiei si antrenor al echipei U19. Deși oficialii lui FC Rapid 1923 se înțeleseseră cu Gabi Răduță pentru a ocupa funcția de director tehnic al academiei, lucru confirmat chiar de acesta la emisiunea ProSport Live, Victor Angelescu s-a răzgândit și l-a întors pe Ovidiu Burcă.

În ultima perioadă s-a vorbit despre faptul că Daniel Niculae ar fi urmat să devină președinte la FC Rapid 1923. Ovidiu Burcă fiind îndepărtat deoarece „Nico” nu are o relație prea bună cu acesta. Însă, Daniel Niculae a declarat că e doar o mișcare de fațadă și nu a acceptat să revină la FC Rapid 1923.

Ce a declarat Daniel Niculae despre Ovidiu Burcă

„Nu s-au schimbat prea multe lucruri de când am plecat la Rapid. Nu voi lucra niciodată cu anumite persoane. Unii fac pași în spate, unii în față… Voi veni acolo doar dacă vor pleca două persoane. E clar că sezonul trecut nu s-a gestionat bine. O să vină și timpul meu să conduc Rapidul! Eu l-am prezentat pe Angelescu la Rapid, e mult spus că eu l-am adus la club. E un băiat deștept, n-am ce zice. E prea deveme să ne pronunțăm despre promovarea Rapidului, va fi un sezon foarte greu, dacă nu chiar mai greu, rămâne de văzut. Sunt echipe precum Cluj, Turris, Chiajna și Petrolul care s ebat la primele locuri”, a recunoscut fostul golgheter.

Sursa: prosport.ro

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică demisionează la 50 ani! Crezi că poate ajuta FC Rapid 1923?