Bistrița Vișinie a fost la datorie pentru FC Rapid 1923! În afara stadionului

FC Rapid 1923 galeria
FC Rapid 1923 galeria

FC Rapid 1923 a avut o galerie extrem de vocală la Recea. Cu toate că accesul spectatorilor nu este permis, momentan, pe stadioane. Nu vă speriați! Vișiniii nu sunt UTA – deși oricum nu era terenul lor și putea veni oricine, exonerându-i de orice vină – suporterii au stat în afara terenului. Numai că acesta este unul sătesc, cu suprafață bună, dar cu garduri care dau direct în exterior, acest detaliu a fost insignifiant. Practic, galeria venită de la Bistrița, în bună măsură, și-a făcut pe deplin simțită prezența.

Chiar și cu galerie, FC Rapid 1923 s-a făcut de râs

Acest fapt nu i-a ajutat prea mult pe băieții lui Adrian Iencsi. Pentru că, este necesar să reamintim de câte ori este cazul, aceștia s-au făcut de râs cum nu se putea mai rău. Au condus la Recea cu 1-0 și au pierdut cu 2-1 în fața unei echipe a cărei prezență în fotbalul românesc aproape profesionist a.k.a. liga a doua este o întâmplare totală. Rușinea este cu atât mai mare cu cât maramureșenii aveau numai… 0 puncte! După patru etape. Acum au trei, iar FC Rapid 1923 are zece.

Urmează Concordia Chiajna, la Buftea. Nu știm dacă acolo galeria se va putea apropia. Însă imaginea de la meciul de pe 26 septembrie merită păstrată la loc de cinste!