NEWS ALERT | FC Rapid 1923 roagă suporterii să nu vină la Buftea

FC Rapid 1923 2020
FC Rapid 1923 2020

Pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923 a lansat un anunț extrem de important în vederea meciului cu Turnu Măgurele. Vi-l redăm integral: „Chiar dacă ne dorim să vă avem alături la meciuri cât mai curând, am fost avertizați că în cazul în care suporterii vor veni la meciul de la Buftea, chiar și în afara stadionului, aceștia, inclusiv clubul, riscă amenzi, în baza Legii 55.” 

Meciul cu Turris se va juca sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 14:30. Dacă se impune, echipa lui Adrian Iencsi împușcă doi iepuri dintr-o dată. În primul rând ar face 12 puncte după patru etape – FC Rapid 1923 are acum maximum de puncte. Pentru cei care nu știu să socotească. Pe urmă, și-ar trece în palmares primul succes cu echipa din Teleorman.

FC Rapid 1923, avertizată, UTA n-are vreo grijă

Revenind la subiectul știrii, trebuie spus că totuși situația este extrem de tristă și, se pare, din nou există riscul să nu se judece cu aceeași unitate de măsură. Pentru că, așa cum scriam acum ceva săptămâni, la meciul UTA – FC Rapid 1923, suporterii au intrat bine mersi pe stadion. Nimeni nu s-a sesizat că acolo s-a produs un act extrem de grav, de zădărnicire a combaterii luptei cu pandemia. UTA e bine mersi în Liga 1. Evident, aceeași rușine care era și acum un an în liga a 2-a.

CITEȘTE ȘI  IN MEMORIAM | Fostul rugbyst rapidist Sorin Stanciu a fost răpus de COVID-19