FC Rapid 1923 a vândut doar 944 abonamente într-o lună. Campania se prelungește

FC Rapid 1923
FC Rapid 1923

Cu toate că FC Rapid 1923 ar fi trebuit să încheie vânzarea de abonamente, aceasta va continua măcar încă două săptămâni, până la meciul cu Concordia Chiajna. Motiv pentru care, pagina de Facebook a grupării vișinii a făcut un anunț. În care, în primul rând le mulțumește celor 944 de fani care și-au cumpărat abonamente, dar în care îi și anunță pe ceilalți că acestea încă vor mai fi disponibile. Iată ce au de zis rapidiștii mai jos, în integralitate:

Vă mulțumim pentru că sunteți #ImpreunaCuRapidDeLaDistanta

Mulțumim celor 944 de rapidiști care, în ciuda dificultăților perioadei pe care o traversăm, au găsit resursele pentru a fi #ImpreunaCuRapidDeLaDistanta. O campanie prin care am încercat să le oferim abonaților noștri o plăcută amintire prin echipamentele oficiale Macron din colecția Rapid. Întrucât, din păcate, stadioanele rămân ultima redută a restricțiilor, fără un orizont clar de deschidere pentru public, am decis să prelungim campania de abonamente până cel puțin la data partidei cu Concordia Chiajna, din etapa a șasea.

FC Rapid 1923 vinde abonamente și în Regie

Abonamentele pot fi achiziționate online de pe eventim.ro, dar si de la Fan-Shop-ul din Regie, după următorul program:
  • miercuri, joi și vineri, între orele 17:30 – 19:30
  • sâmbătă între orele 09:00 – 11:00.
Tot din Fan-Shop, în același program, suporterii ce au achiziționat abonamente până la data de 6 Septembrie, inclusiv, pot intra în posesia pachetelor card-echipament. Pentru suport sau întrebări legate de abonamente, vă rugăm să folosiți numărul de WhatsApp 0729 319 213.