OFICIAL | FC Rapid 1923 pleacă din Regie. Anunțul a fost făcut în direct

Andrei Nicolescu, centru
Andrei Nicolescu, centru

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului FC Rapid 1923, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre planurile FC Rapid 1923 de a-și disputa meciurile de acasă pe un alt stadion. În prezent, vișiniii joacă pe terenul din „Regie” meciurile de acasă.

FC Rapid 1923 plănuiește să se mute pe alt stadion

Atât Adrian Iencsi, cât și predecesorii Daniel Pancu și Dan Alexa s-au plâns de calitatea slabă a stadionului din „Regie”. Astfel, conducerea formației alb-vișinii ia în considerare disputarea meciurilor de acasă la Buftea, Clinceni sau Voluntari. „Gazonul nu îl putem schimba, ar costa 350.000 de euro. Mai ales acum, fără suporteri, ne gândim foarte serios să jucam pe un gazon unde putem să ne exprimăm. Avem două sau trei variante. Anume Buftea, Clinceni și Voluntari. Important e să avem un gazon bun și să ne exprimăm cum ne dorim”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

De ce a fost adus Adrian Iencsi la FC Rapid 1923

Andrei Nicolescu susține că FC Rapid 1923 are nevoie de unitate. Un grup care să nu fie fisurat. Astfel că oficialii giuleșteni au văzut cea mai bună variantă în aducerea pe bancă a lui Adrian Iencsi. „Adi Iencsi a fost varianta noastră când ne-am făcut niște calcule. Anul ăsta vrem unitate, vrem o familie, un grup care să nu fie fisurat, așa că Adi a fost opțiunea. Mă bucur că am început bine, desi nu sunt implementate toate ideile. Am făcut niste reglaje în niște meciuri considerate mai ușoare. Am revăzut meciul cu Pandurii și mi-am dat seama că ei au ajuns de două ori la poartă”, a mai spus Andrei Nicolescu.

CITEȘTE ȘI  INFO | Când se joacă FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc

Andrei Nicolescu este și investitor

De la venirea lui Adi Iencsi pe banca echipei, formația din București a obținut două victorii din tot atâtea meciuri disputate. Oficialul FC Rapid 1923 a explicat că și-a pus banii la bătaie în Liga 4, pentru a ajuta echipa să promoveze în devafoarea celor de la csa steaua București, care au reușit să acceadă în Liga 3, abia în această vară, în timp ce giuleștenii s-au luptat la podium, în Liga 2.

„Da, am niște bani investiți la Rapid, inclusiv din Liga 4, pentru că era greu de plecat. Lumea trebuie să știe că chiar și cu entuziasmul care era, cineva trebuia să asigure toate condițiile echipei. În spatele entuziasmului și al echipei care s-a vorbat, trebuia să vină niște bani ca să putem să batem steaua, pentru că de fapt Liga 4 a însemnat doar atât, nu a însemnat altceva. Suma a crescut, acum e mai mare, dar e o investiție în care eu cred”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport Live.