NEWS ALERT | Ministrul a anunțat când revin suporterii pe stadioane

Ministrul Ionut Stroe
Ministrul Ionut Stroe

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a vorbit despre posibilitatea ca suporterii să revină pe stadioane. Potrivit ministrului Stroe, suporterii vor putea să-și susțină favoriții de pe stadioane abia după ce numărul de îmbolnăviri la nivel național va scădea semnificativ.

Ce a declarat ministrul Ionuț Stroe despre situație

„Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecție ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane. Tocmai de aceea e mai bine să rămână închise. Felul în care îți susții echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îți savurezi cafeaua la o cafenea.”

Suporterii vor reveni, dar numai în proporție de 10 la sută

Când vom permite accesul pe stadion o vom face printr-un program online care să arate exact scaunele pe care poți să te așezi și pe care nu. Vom mări și numărul de stewarzi. Am făcut un calcul și avem nevoie de un steward la 21 de suporteri. Stadioanele se vor umple în proporție de 10 la sută. Suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri vor scădea sub 1000”, a spus Ionuț Stroe în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă” de la Realitatea Plus.

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Pe cine vrei în poartă la meciul CSM Gloria Buzău - FC Rapid 1923?