NEWS ALERT | FC Rapid 1923 a anunțat ce se întâmplă cu Cătălin Hlistei

Catalin Hlistei
Catalin Hlistei
După știrea inițială în care s-a vorbit despre faptul că Hlistei a fost descoperit pozitiv la un control antidoping și că riscă suspendarea, au venit și clarificările. Se pare că jucătorul nu a înclăcat vreun regulament. Mai mult, motivul rezultatelor pozitive ar fi fost niște picături nazale care nu sunt interzise. Așadar, jucătorul, aparent, nu riscă vreo suspendare. Iar clubul a făcut următorul comunicat pe pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923.

Comunicat al FC Rapid 1923 referitor la situația lui Cătălin Hlistei

În legătură cu procedura derulată de ANAD, cu privire la jucatorul Cătălin Hlistei, putem oferi următoarele clarificări:
  • ni s-au solicitat explicații cu privire la modalitatea de administrare a unei substanțe. Ce se găsește, printre altele, și într-un spray nazal pe care jucătorul l-a folosit ocazional
  • substanța nu este interzisă de reglementările antidoping dacă este administrată pe această cale, respectiv ca decongestionant nazal.
Drept urmare, suntem convinși că informațiile puse la dispoziția Agenției Naționale Antidoping sunt lămuritoare și că nu va exista o investigație în adevăratul sens al cuvântului. La acest moment nu avem un caz. Jucătorul nostru nu a încălcat reglementarile antidoping. El are drept de joc și este alături de echipă, atenția lui fiind concentrată pe următorul meci pe care îl avem de disputat.