Două reveniri la FC Rapid 1923! Însă pentru liga a 3-a!

Pancu Fotbal Club Rapid
Pancu a retras Fotbal Club Rapid de pe teren

FC Rapid 1923 a readus doi jucători ce au evoluat în Giulești în ligile a patra și a treia, urmând să asigure experiența din lotul echipei secunde. Ștefan Ciuculescu (27) și Adrian Grigore (27) vor face parte din echipa lui Mihai Iosif. Formație ce va debuta vineri în Liga 3, de la ora 17:00, în Regie, contra lui CS Tunari, anunță site-ul oficial al clubului. Cei doi au semnat contracte valabile pentru un sezon. Se vor alătura imediat lotului rapidist, având șanse să debuteze chiar în prima etapă.

ADRIAN DRAGOȘ GRIGORE

  • Data nașterii: 6.07.1993 (Târgoviște)
  • Poziție: mijlocaș dreapta/stânga
  • Echipe: Chindia Târgoviște, FCM Târgoviște, FC Rapid 1923 (38 meciuri – 5 goluri)

ȘTEFAN LAURENȚIU CIUCULESCU

  • Data nașterii: 24.08.1993 (București)
  • Poziție: portar
  • Echipe: fcsb, Fortuna Câmpina, Metalul Reșița, CS Balotești, Viitorul Axintele. csa steaua, FC Rapid 1923 (24 meciuri – 14 goluri primite), Viitorul Domnești, Progresul Spartac. 

Nu au jucat la nivel profesionist de când au plecat de la FC Rapid 1923

Trebuie menționat că aducerea lor la echipa secundă are sens. Având în vedere că după ce au plecat de la echipa vișinie nici unul nu a reușit să mai joace la un nivel profesionist. Cu toate acestea, vârsta și calitatea extrem de precară a fotbalului românesc i-ar putea transforma, oricând, în opțiuni și pentru prima echipă a clubului.