Daniel Niculae știe cine ar fi fost președintele ideal pentru FC Rapid 1923

Daniel Niculae Narcis Ioniţă Carmen Rapid
Daniel Niculae şi Narcis Ioniţă Rapid

Daniel Niculae, despre Dan Alexa

În plus, Daniel Niculae a mărturisit că oficialii lui FC Rapid 1923 au avut discuții cu Bogdan Andone, antrenorul lui Astra Giurgiu.Ca acesta să preia echipa din Liga 2, însă, într-un final, pe banca alb-vișiniilor a fost adus Adrian Iencsi.

„Au fost discuții cu Bogdan Andone, e greu să faci trecerea de la o echipă de play-off la una de liga a doua. Sezonul acesta este unul foarte dificil, dificil pentru toate echipele, dar mai dificil pentru noi. Nu știu dacă trebuia păstrat Dan Alexa. Mi-a plăcut foarte mult atitudinea lui pe care a avut-o în play-off, dar cred că el a avut cea mai mică vină în ratarea promovării. Nu și-a format el echipa, grupul. Ok, un antrenor creează acel șoc în primele meciuri. După e greu de gestionat pentru că nu-ți cunoști foarte bine jucătorii. E o muncă titanică pentru antrenori”, a declarat Daniel Niculae, la ProSport Live.

Pe cine ar fi vrut Daniel Niculae președinte la FC Rapid 1923

„Nico” susține că Dani Coman ar fi fost o soluție foarte bună pentru postul de președinte al Rapidului. Ba mai mult, FC Rapid 1923 l-ar fi contactat pe actualul oficial de Astra. Însă discuțiile nu au ajuns la un numitor comun. „Dani Coman e o variantă foarte bună ca președinte la Rapid. Este și a fost un rapidist convins. Știu că au fost niște discuții și cu Dani. Nu stiu de ce nu s-au materializat”, a mai spus Daniel Niculae.

Sursa: prosport.ro