Andrei Ciolacu chiar e leu! A făcut senzație pentru Craiova contra Ripensiei

Andrei Ciolacu Craiova
Andrei Ciolacu Craiova

Andrei Ciolacu a jucat în România, Polonia, Singapore, Georgia, Italia, iar acum a revenit în țară. Cu toate că ar fi jucat la FC Rapid 1923 și în liga a 3-a, nimeni nu i-a propus ceva. Sigur, nu avea loc de titanii Matulevicius, Labeau sau Roskopf. Iată însă că FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, una care chiar pare pregătită pentru a face pasul către Liga 1, a văzut în Andrei om de bază pentru atacarea noului sezon. După ce a debutat în remiza 1-1 de pe terenul celor din Miercurea Ciuc, Ciolacu a făcut spectacol chiar pe propriul teren, în meciul cu Ripensia Timișoara.

Noi credem că Andrei Ciolacu poate da măcar 15 goluri în acest sezon

FC U Craiova a învins cu 4-1, iar atacantul crescut de Rapid a marcat de două ori! Interesant este că actualul club pare să-i priască de minune fotbalistului. „Leu” ca zodie, el joacă pentru Leii din Oltenia și în meciul cu bănățenii chiar a fost leu! Evident, nouă ne scapă de ce Andrei Ciolacu nu a ajuns la FC Rapid 1923. Mereu vom avea această dilemă. Nu avem însă cum să răspundem la ea… Alții ar trebui, dar adevărul e că se pricep la fotbal total opus de cum se laudă. Pentru că rezultatele se văd… În altă ordine de idei, FC U Craiova pare o pretendentă serioasă la promovare, așa că Cioli pare a fi în mediul care trebuie. Noi pariem pe 15 goluri!

Fotbal oriunde, oricând!

Reamintim că, după ce a reziliat contractul cu Tskhinvali, Andrei Ciolacu a îndeplinit pentru câteva săptămâni funcția de antrenor la grupa U15 de la FC Rapid 1923, până a plecat în Italia. Timp în care, mereu, a jucat fotbal oriunde a avut ocazia. Inclusiv la Victory Cup pentru 1923.ro la a cărei promovare a pus umărul din plin prin evoluții și goluri marcate. Experiența din Italia a fost scurtă, din cauza pandemiei. Acum însă, lucrurile arată nemaipomenit la Craiova. Baftă, Andrei!

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Cum se termină FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc? Intră și votează!