Cei mai tari 800 de suporteri ai FC Rapid 1923! Sperăm să venim cu vești și mai bune

FC Rapid - Petrolul, Bella Ciao
FC Rapid - Petrolul, Bella Ciao

800 de abonamente vândute pentru sezonul regular al celor de la FC Rapid 1923. Abonamente simbolice, dar care vin împreună cu cadouri extrem de generoase. Practic, cumva, suporterii sunt îmbiați să cumpere un produs vestimentar original cu posibilitatea de a asista și la meciuri dacă se va da drumul. Momentan situația din România nu permite acest lucru. Probabil că nici nu o va permite, dacă ne luăm după spusele ministrului Stroe. Adică sub 1000 de cazuri de COVID-19 în România, pe termen lung, pentru a permite accesul a 10 la sută din stadion e, aparent ceva irealizabil. Mai ales că vine sezonul rece.

FC Rapid 1923 a dat 50 de abonamente în ultima săptămână

Cu toate acestea, susținerea clubului ar trebui să fie prioritară pentru fiecare fan. Sumele sunt mici, dar însumate, pot aduce ceva venituri pentru club. 800 de oameni au înțeles asta. 222 în prima zi, 520 după prima săptămână, 750 după a doua și, iată, când se închide a treia, numărul ajunge la aproximativ 800. Tendința e în scădere, cum era de așteptat, având în vedere că noi cunoaștem bine piața. Nu este însă asta important. Importanți sunt, în primul și în primul rând cei 800 care au decis să ajute cum au știut ei mai bine clubul. Se cer investiții, dar iată că, uneori, e greu de plătit 95 lei din propriul buzunar.

Vestea bună e că abonamentele se pot încă achiziționa!

Echipa-și face treaba. Are trei victorii la rând, e instalată pe prima poziție destul de lejer, momentan și lucrurile merg OK. Suporterii nu pot veni pe stadion, dar își pot face simțită prezența comandând de aiciRămâne să revenim peste încă două săptămâni, să vedem cum va sta treaba. Mai ales dacă echipa va reuși, cu chiu cu vai, până atunci să adune niște amărâte de 15 puncte. Felicitări pentru cei 800! Gestul lor, fiecăruia în parte, ajută extraordinar clubul!