Fabulos, au cerut 500.000 euro pe Drăghiceanu: „Cum să ceri atâția bani?”

Marian Drăghiceanu Rapid
Marian Drăghiceanu Rapid

Marian Drăghiceanu este unul dintre jucătorii de bază de la FC Rapid 1923 în această perioadă. Despre el, Florin Axinia, antrenorul care l-a descoperit și fost fotbalist mare la Ceahlăul, a vorbit într-un interviu acordat pentru gsp.ro. Detaliile despre fotbalistul care a debutat în Liga 1 la 15 ani sunt mai puțin cunoscute de publicul larg și au legătură inclusiv cu o ofertă de a evolua în Serie A, la… Atalanta!

Ce a declarat Florin Axinia despre Marian Drăghiceanu

„E un jucător fantastic, eu zic că va confirma. L-am descoperit în curtea școlii, la un turneu. Când a venit la fotbal, eu nu a trebuit să-l mai învăț conducerea balonului, lovirea, el le avea de când s-a născut. L-a vrut Hagi la academie, dar nu l-a lăsat Ceahlăul. Ar fi fost un avantaj pentru el să meargă la Hagi, acolo e singura echipă care atacă, driblează…În rest, toată lumea joacă la rezultat. Din Italia îl voia Atalanta. Era Massone atunci (n.r. – italianul Angelo Massone, fostul patron al Ceahlăului) la club, a cerut 500.000 de euro pe el”, a declarat Florin Axinia.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mijlocașul s-a chinuit un an să-și găsească echipă în Italia

Cu toate acestea, declarațiile fostului mare atacant se cam bat cap în cap cu ceea ce declara Drăghiceanu în 2017. Care, în 2016, după ce Ceahlăul s-a desființat, a fost în Italia. Să dea probe la mai multe echipe. Evident, probabil că nu de nivelul Atalantei și, cu toate că era încă foarte tânăr, nimic nu s-a concretizat. Important este însă acum că acesta joacă foarte bine pentru FC Rapid 1923.

CITEȘTE ȘI  Junior Morais, trei puncte cadou de ziua lui: "A fost extraordinar!"