Viorel Moldovan a batut palma cu noua echipa

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan este dorit în proiectul Primăriei

Fostul jucator si antrenor al Rapidului, Viorel Moldovan, s-a inteles cu Petrolul si urmeaza a semnat un contract cu gruparea prahoveana, scrie gsp.ro

Desi se zvonea ca este foarte aproape de FC Rapid 1923, Vio se pare ca nu a fost convins de conducerea giulestenilor si a ales sa antreneze o rivala.

Este inca un semn rau pentru suporterii alb-visinii in privinta luptei pentru promovare din sezonul urmator.

Rivalele se intaresc in permanenta, (FC U Craiova face transferuri dupa transferuri, Turris este deja o nuca tare, Petrolul se intareste in fiecare zi), iar in Giulesti parca nu inceteaza vantul de incertitudini care bate din toate directiile.

Promovarea a fost ratata, Burca se joaca de-a plecatul (cu siguranta nu va pleca nicaieri, ci este un nou tertip la care a mai apelat si in trecut, ca daca vorbeste serios si pleaca treaba e mult mai grava decat pare), nu trece nici macar o zi in care Florin Manea sa nu se certe cu Pancu, Tribunalul Bucuresti a anulat marca achizitionata la licitatie, Primarul baga fitile cu subinteles la TV spunand ca daca nu iese Primar pe 27 septembrie – adio sponsori.

Iar suporterii, ca de obicei, sufera cel mai mult. Si asta este cel mai dureros. Pentru ca sunt cel mai putin vinovati de tot ceea ce se intampla.