Victor Angelescu „plânge” după banii cu care a cumpărat marca aflată în litigiu

Victor Angelescu
Victor Angelescu

În urmă cu câteva zile, FC Rapid 1923 a primit vestea că nu mai are dreptul exclusiv de folosire a siglei. Victor Angelescu (35 de ani), acționar al clubului giuleștean, s-a declarat dezamăgit de decizia Tribunalului București, dar încă speră că decizia s-ar putea schimba. ”Nu am pierdut sigla. Este prima decizie dată în fond. Deși am studii juridice, nu mă pricep la proprietatea intelectuală. Avocatul nostru a dat un comunicat în care a încercat să explice.”

Angelescu: „Am dat mai mult decât Petrolul și Argeș la un loc”

„Sunt foarte dezamăgit pentru că am vorbit cu avocații noștri și nu trebuia să se întâmple asta. Am cumpărat-o la licitație publică și am dat pe ea mai mult decât au dat toate celelalte echipe adunate, precum FC Argeș, Petrolul. Totuși, se pare că ar exista o problemă, deși anularea mărcii ar însemna anularea tuturor mărcilor pe care noi le-am cumpăra la licitație și sincer nu am mai auzit așa ceva.”

„Aici vorbim strict de mărcile cumpărate de noi, cea cu vulturul, Giuleștina, pentru că noi am cumpărat cinci mărci. Am înțeles că cei de la AFC susțin că nu le-am folosit mult timp. În fine, nu cunosc eu acestă problemă. Dar eu sper să se facă dreptate, să nu se ajungă acolo. Pentru că nu avem susținere pentru un club care a făcut istorie, dai o grămadă de bani, dar tot statul îți pune piedici, cu toate că de la stat le-am luat la licitație. Când ai o procedură de lichidare, când vinzi într-o licitație publică, instanța a decis că aceste mărci există, pentru că altfel nu se puteau vinde.”

„La noi, fiecare poate să facă diferit. Avem voie, putem să folosim în continuare sigla, nu e nici executorie, nici definitivă, sunt mai multe căi de atac. Dacă, Doamne ferește!, nu vom mai putea să le folosim, tot Rapid ne vom numi”, a spus Angelescu, la emisiunea Fotbal Club.