TRANSFER | FC Rapid 1923 a luat un portar australian care a jucat în SUA

Devenish FC Rapid 1923 profesionalism
Devenish FC Rapid 1923 profesionalism

FC Rapid 1923 a realizat un nou transfer, semnând cu Harrison Devenish-Meares, un portar australian de 23 de ani. Harrison s-a antrenat în ultima perioadă cu vișiniii, însă acum a semnat un contract valabil pe un an. Cu posibilitatea de a-l prelungi cu încă un sezon. El urmează să-i aibă concurenți pe post pe Virgil Drăghia și Alexandru Tătaru, anunță site-ul oficial al clubului.

Ce a declarat Devenish la sosirea oficială la FC Rapid 1923

„Sunt încântat și recunoscător pentru oportunitatea de a juca pentru Rapid București, un club al cărei istorie și suporteri sunt cunoscute în întreaga lume. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor din club, lui George Maria și tuturor antrenorilor de la Rapid II pentru antrenamentele din ultimele luni. Mi-am mutat viața la 15.000 km pentru a juca la Rapid și sunt nerăbdător să dau tot ce pot pentru a aduce Rapidul în vârf, acolo unde îi este locul”, a spus Harry pentru sursa mai sus menționată.

A jucat la echipe semiprofesioniste din Australia și SUA

Devenish-Meares a evoluat în carieră în Australia și Statele Unite ale Americii, la Rockdale City, Northern Tigers FC, South Florida Bulls și Phoenix FC. La FC Rapid 1923, Harrison a jucat într-un joc amical, în cantonamentul din Turcia, împotriva lui FC U Craiova. Atunci când a apărat în prima repriză. Pe lângă fotbal, Harry a absolvit facultatea de Științe Biologice, la Universitatea din Florida. Devenish este cel de-al doilea australian din istoria Rapidului, după Ryan Griffiths, cel care a evoluat în sezonul 2006/2007, în 14 meciuri, înscriind de două ori.

CARTE DE VIZITĂ a lu Devenish

  • Data/locul nașterii: 27.10.1996/Sydney
  • Înălțime/Greutate: 190 cm/87 kg
  • Post: portar

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!