Încă trei puși pe liber de FC Rapid 1923! Au fost oameni de bază în actualul sezon

FC Rapid 1923 Turris. Clasamentul
FC Rapid 1923 Turris. Clasamentul

FC Rapid 1923 a lăsat în ultimele zile să plece nu mai puțin de cinci jucători. Toți titulari în ultimul meci, cu Turris Turnu Măgurele. Despre Mihai Popa și Geani Crețu am scris deja. A venit rândul lui Mallo, Iacob și Labeau. Vă redăm mai jos, integral, anunțul făcut de site-ul oficial al clubului vișiniu.

Comunicat FC Rapid 1923

După plecările lui Geani Crețu și Mihai Popa, jucători ale căror împrumuturi s-au încheiat, Rapid se desparte de alți trei jucători ce au evoluat în alb-vișiniu în sezonul 2019/2020, fundașii Alex Iacob și Facundo Mallo, dar și atacantul Brighton Labeau.

Alex Iacob (31 de ani) și-a încheiat contractul cu Rapid, el fiind unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot, cu 115 meciuri jucate și 15 goluri marcate pentru giuleșteni, în toate cele patru ligi.

Facundo Mallo (25 de ani) a marcat patru goluri în 29 de meciuri, fiind jucătorul din lotul Rapidului cu cele mai multe partide disputate în sezonul trecut.

Brighton Labeau (24 de ani) a punctat doar de trei ori în cele 25 de jocuri, atacantul francez având în palmares și trei pase de gol.

Le mulțumim tuturor și le urăm mult succes în continuare!

Se anunță noi despărțiri

În perioada următoare, Rapid se va despărți și de alți jucători, dar vor fi oficializate și primele sosiri, urmând a anunța cât de curând și numele noului antrenor al echipei.

Astăzi, se va reuni lotul rapidist, după o pauză de o săptămână, sub comanda lui Ștefan Grigorie, cel care a fost „secundul” lui Dan Alexa în sezonul trecut, dar și fostul antrenor al echipei a doua și a Rapidului U19.

CITEȘTE ȘI  CSM Gloria Buzău - FC Rapid 1923 0-0. Nimic la nimic