George Copos catre Dan Grigore: „Baga si dumneata bani! Sa vezi cum e!”

ProSport George Copos
George Copos ProSport

De George Copos, mai mult sau mai putin, de bine sau de rau, cu siguranta ai auzit! De Dan Grigore, daca nu stii cine e, poti afla informatii aici.

Cert e ca viata, i-a adus pe cei doi, uniti de rapidism, fata in fata la un moment dat. Pe unul din postura de patron al Rapidului, iar pe celalalt dintr-o postura cu denumire pompoasa la Clubul Aristocratic Rapid, denumire pe care oricum n-o tine minte nimeni. Pentru ca e prea pompoasa (ceva gen: presedinte extraordinar al senatului Clubul Aristocratic Rapid).

La fel cum nimeni nu o sa tina minte vreodata Clubul Aristocratic Rapid. E prea pompos.

Rapidul e al oamenilor simpli.

In fine… sa revenim la subiect. Intr-o zi,  Dan Grigore i-a reprosat lui George Copos, faptul ca duce Rapidul intr-o directie gresita. Imediat, „cofetarul”, „groparul”, „utc-istul”, asa cum, pe nedrept a fost numit George Copos, de catre oameni mai mult sau mai putin „ARISTOCRATI”, i-a dat o replica ce va ramane in istorie: „BAGA SI DUMNEATA BANI! SA VEZI CUM E! SI DUP-AIA MAI VORBIM!”

Vor sari de cur in sus toti maimutoii care-l blameaza pe Copos si vor zice, aia mai rasariti dintre ei, urmatorul lucru: „COPOS N-A BAGAT NICIUN BAN AL LUI”. Si partial vor avea dreptate.

Dar Copos n-a bagat doar bani. Copos a bagat CURAJ. CURAJ care a transformat in realitate ceva ce noi rapidistii, pana la el, nici macar nu puteam visa.

COPOS a creat o POVESTE!

Si oricat de putine cuvinte ar folosi azi, ea continua!

In timp ce „aristocratii” au schimbat „stapanul”. Si au retrogradat mai rau decat echipa. Astazi nivelul patronilor pe care ii contesta, e cu mult mai scazut decat cel al lui George Copos, a carei umbra va fi mult timp, mult mai impunatoare decat a oricui vreti voi sa comparati.

HAIDETI TOTUSI SA-I ARATAM CA RECUNOSTINTA LA ROMANI NU-I O POVARA GREA (asa cum in dese randuri spunea). HAIDETI SA-I ARATAM IN NUMAR CAT MAI MARE CA-L APRECIEM PENTRU TOT CE A FACUT PENTRU RAPID! LASA UN COMENTARIU AICI CU PAREREA TA SINCERA, IAR NOI IL VOM PUBLICA PE SITE!