Dan Alexa își asumă responsabilitatea pentru ratarea promovării: „Eu sunt vinovatul”

Dan Alexa
Dan Alexa, meci incredibil

FC Rapid 1923 a terminat play-off-ului pe locul 6 după remiza din ultima rundă, iar antrenorul Dan Alexa a dat de înțeles că ar putea pleca de la echipă. Dan Alexa spune că el este vinovat pentru ratarea promovării: „Am controlat jocul, dar n-am reușit să înscriem. Este o campanie ratată, sunt dezamăgit. Sunt vinovat pentru lucrul ăsta, am sperat în această promovare, dar nu s-a reușit. Am întâlnit o echipă cu mare experiență, dar ne-a lipsit și șansa.”

Dan Alexa înțelege dezamăgirea suporterilor

„N-am reușit să înscriem, n-am reușit să finalizăm și sunt dezamăgit de deznodământul acestui. Îmi pare rău, îmi găsesc greu cuvintele acum. Lotul e format din jucători tineri foarte talentați. Din păcate, jucătorii tineri au cedat presiunii, dar sunt talentați și pot juca un fotbal bun. Atunci când am venit, am avut mare încredere că vom promova.”

„Îmi pare rău pentru suporteri, știu că dezamăgirea este imensă, dar rapidiștii sunt alături de echipă. E foarte greu să vorbim acum de viitor, nu știu ce se va întâmpla. Am avut condiții foarte bune, din păcate n-am reușit. Eu mi-am asumat această promovare și vinovatul sunt eu, absolut. Mi-e foarte greu să zic dacă o să rămân sau nu, depinde ce vor să facă acționarii”, a mai spus Dan Alexa, după remiza cu Turris.

UTA și Campionii FC Argeș au promovat

Alături de FC Argeș, și UTA a obținut promovarea directă în prima divizie, iar CS Mioveni merge la baraj, unde va întâlni echipa care va încheia pe locul 12 în Liga 1. Campionii FC Argeș va reveni, astfel, în prima divizie după 11 ani de pauză, în timp ce UTA Arad, cealaltă formație care a obținut promovarea directă, se întoarce pe prima scenă fotbalistică după 12 ani. Rămâne de văzut dacă și cealaltă echipă din județul Argeș va reuși să revină în primul eșalon al fotbalului românesc.

Sursa: digisport.ro