Adi Iencsi a vorbit despre obiective, promovare, Herea și Ioniță

Adi Iencsi
Adi Iencsi

Cu numai câteva zile înainte de raluarea campionatului, Adi Iencsi a dsicutat pentru pagina de Facebook a clubului FC Rapid 1923 despre mai multe subiecte importante. În primul rând, despre obiectivele pe care el le are în stagiunea 2020-2021.

”Obiectivul meu principal este acela de a crea o echipă competitivă. De a crea o echipă care să aibă o identitate de joc. Să aibă niște idei, niște principii, să transmită ceva. E clar că mi-aș dori foarte mult să promovez, știu ce înseamnă o promovare, asta nu înseamnă că cedez foarte ușor. Vreau să fiu acolo sus dar trebuie să fim conștienți că nu suntem într-un moment foarte bun. Echipa este într-o totală schimbare, nu am avut parte de meciuri de pregătire în care eu să-mi fac niște idei. Deci sunt foarte multe lucruri de pus la punct.”

Motivele pentru care Herea și Ioniță nu au putut fi aduși de Iencsi

Mai mult, Adi Iencsi a discutat și despre cât de mult i-a dorit la echipă pe Ovidiu și Claudiu Herea, dar și pe Alex Ioniță I. Din păcate însă, nici unul nu poate veni pentru că, așa cum tehnicianul susține, toți și-au prelungit contractele. Frații Herea cu Metaloglobus, în timp ce Ioniță I continuă cu UTA și în Liga 1, după câte se pare.

CITEȘTE ȘI  Livescore | Play-off Liga 2 | Etapa 2