Suporterii lui UTA au vrut să fie ca Anamaria, dar au rupt-o la fugă instant

Dan Alexa a pus pe fugă suporterii UTA
Dan Alexa a pus pe fugă suporterii UTA

Temuții suporteri de la UTA Arad, civilizații arădeni, care nu au respectat nimic la meciul cu FC Rapid 1923, făcând, practic, o crimă împotriva umanității, având în vedere contextul mondial și, mai ales, național actual, au simțit că e rost de bătaie. Fiind mulți și supărați, l-au ochit pe timișoreanul și rapidistul Dan Alexa. Au zis să-i dea o lecție, o corecție. Surpriză însă! Când „Chirurgul” s-a dat un pic spre ei, au sărit toți doi metri în spate, ca și cum ar fi fulgerat în mijlocul lor. Ăștia-s marii ultrași! Ăia care au intrat pe stadion în plină stare de alertă, fără să se gândească la faptul că pot avea și ei oricând pe cineva drag care să aibă nevoie de un pat la ATI și să nu mai găsească nimic liber.

UTA, echipă mare, 0-8 cu Legia Varșovia… Râde și acum Europa

Imaginile video pot fi vizionate aici. La fel ca și declarațiile lui Narcis Răducan care cere pedepse pentru club. Așa ceva nu poate fi tolerat sub nicio formă! În contextul actual, un astfel de comportament trebuie pedepsit exemplar. Și da, clubul trebuie ars rău. Că nu au vină jucătorii, cum spunea un jurnalist? Absolut! Dar ei fac parte dintr-un club, iar dacă oficialii au fost părtași la așa atrocitate, măsurile trebuie să fie severe. Până la urmă că joci la UTA sau la Metaloglobus, cam tot aia e. Ah, da, campioana Provinciei. Curios cum însă nimeni nu pomenește de legendarul 0-8 cu marea și puternica Legia Varșovia. Oricum, așteptăm măsurile.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a explicat ce se va întâmpla cu Burcă și Nicolescu

În rest, vedeți, băbăieți, care râdeați de Dan Alexa, că a fost lovit de o femeie, că dacă stați în fața lui vă udați chiloțeii? Sigur, poate voi mai dați în femei, dar sigur nu veți putea da în Dan Alexa. Cam asta e diferența dintre voi. Așa, ca idee, să știți!