ȘOC | Cristi Săpunaru, un nou meci dramatic. Meci cu echipa lui Șumudică!

Șumudică Săpunaru
Șumudică Săpunaru

SSă, pe terenul lui Fenerbahce. Asta după ce ai lui Săpun conduseseră cu 1-0 până în minutul… 89! În ultima etapă Kayseri a învins cu 3-1 pe Beșiktaș, după ce câștigase și la Sivas, așa că retrogradarea părea tot mai departe. Echipa părăsise locurile fierbinți și avea meci cu Rizespor, candidată directă, dar aflată sub. 1-1 la pauză, 2-1 în minutul 87! Pentru ai lui Săpunaru. După, în minutele 90+2 ȘI 90+3 s-a întâmplat exact la fel ca pe Camp Nou în 1999.

Cristi Săpunaru vs. Marius Șumudică în urmtoarea etapă

Desigur, atunci vorbeam de o finală de Champions League, pe care Manchester United a câștigat-o astfel în fața lui Bayern München. Însă nici retrogradarea în Turcia nu e chiar ceva neimportant. În acest moment, Kayserispor a coborât pe locul 16, retrogradabil, dar este la numai două puncte de locul 12. Așadar, totul se joacă în ultimele trei etape. Interesant este că etapa următoare Kayseri joacă acasă cu Gaziantep. Adică Săpunaru este adversar cu Șumudică. Antrenor liniștit după ce a legat două victorii la rând, iar echipa sa e salvată de la retrogradare.

Șumudică a bătut cu 3-1 după ce în minutul 87 era condus!

Nu oricum însă! Dacă Săpun a suferit pe final, Marius Șumudică a trăit invers meciul. Condusă acasă cu 1-0 încă din minutul 13, Gaziantepspor a reușit să revină și să învingă cu 3-1 în minutele… 87, 88 și… 90+9!!! Așadar, un meci în care Kayserispor ar putea obține maximum de puncte care ar ajuta-o să reia o opțiune bună pentru evitarea retrogradării. Rămâneți pe 1923.ro pentru că în mod cert, așa cum v-am obișnuit, vă vom ține la curent!

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 vrea să dea lovitura la nivel juvenil! În plus, "Iosif e Șumudică II!"