PETIȚIE | Afară cu UTA din fotbal! Imaginile de pe stadion sunt strigătoare la cer

FC Rapid 1923 a călcat UTA
FC Rapid 1923 a călcat UTA

La partida cu giuleștenii, fanii de la UTA au reușit să ”fenteze” orice regulă impusă de pandemia de coronavirus. Sute de suporteri (n.r. – dintre milioanele pe care le are UTA…) au pătruns pe stadion, în ciuda faptului că restricțiile sunt clare: meciurile din România se dispută fără spectatori. Mai mult, susținătorii clubului din Arad nu au respectat distanțarea socială și au ”reușit” să devină prima galerie din țară care aprinde torțe pe arenă în pandemie.

Sute de fani de la UTA pe stadion, alte sute în centrul Aradului

UTA a deschis scorul în minutul 38 al jocului, prin Miculescu, moment în care fanii arădeni au ”explodat” de bucurie. În afara suporterilor care au sfidat pandemia și s-au adunat pe stadionul ”Motorul”, sute de arădeni s-au strâns în piața centrală din oraș pentru a vedea meciul, scrie digisport.ro. În link-ul din stânga ai IMAGINILE PENALE, la propriu, în contextul în care ne aflăm! Mai mult, asta nu e tot! „Civilizații” vestici din Arad, acolo unde munții de cozi de semințe sunt, totuși, ca prin minune, mai mari decât în București, nu s-au limitat la a sfida o lege în plină stare de alertă.

„Civilizații” arădeni, agresiuni fizice și verbale contra jucătorilor rapidiști!

Se pare că nu a fost ”doar” atât. Potrivit oficialilor clubului FC Rapid 1923, susținătorii arădeni au lovit câțiva jucători ai giuleștenilor. ”Suporterii de la UTA au lovit jucătorii noștri. Nu e deloc OK”, au transmis aceștia. Pe tot parcursul meciului, fanii locali au înjurat echipa adversă și au scandat numeroase lozinci rasiste, conform digisport.ro.  Vom reveni cu detalii și opinii despre aceste evenimente incredibile, în contextul internațional în care ne aflăm. Până atunci, sperăm ca decizia care se va lua să fie una singură: UTA Arad, AFARĂ nu doar din Liga 1, ci din FOTBALUL ROMÂNESC, iar persoanele responsabile să suporte rigorile legii!

CITEȘTE ȘI  Băieți, suporterii cred în victoria voastră! Rapidiștii sunt siguri că bateți cu 2-0!