Ovidiu Burcă dă de pământ cu arbitrii după oroarea cu Petrolul: „Facem memoriu!”

Burcă Rapid
Burcă la Fotbal Club Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Meciul Petrolul – FC Rapid 1923 a pus în scenă faza anului în România, cu două penalty-uri repetate, însă giuleștenii reacționează, anunță directorul general, Ovidiu Burcă: „Vom încerca să depunem un memoriu la FRF, la Comisia Centrală. Nu vrem să stăm cu mâinile în sân. De la juniori n-am mai văzut așa ceva. Arbitrul  (n.r Iulian Dima) a scăpat meciul din mână, a fost depășit de situație, dar mi s-a părut și un arbitraj tendențios. Nu poți să rupi astfel echilibrul într-o finală, în minutul 28 (n.r când a fost eliminat Lazăr).”

Burcă: „Vrem doar să fim arbitrați corect!”

„Vrem doar să fim arbitrați corect! Rapid este un club cu o istorie bogată, cu milioane de suporteri. Suporterii și jucătorii merită mai mult respect! Au existat greșeli împotriva Rapidului și în timpul sezonului regular. După meciul de la Mioveni s-a spus că noi am fost ajutați de arbitru, însă am avut un penalty refuzat. Vrem doar să fim arbitrați corect, nu să fim împinși de la spate!”

„Eu înțeleg complexitatea acestei meserii de arbitru. Am stat pe lângă ei, sunt oameni care fac parte din acest fenomen, dar sunt mâhnit după ce am văzut aseară. N-am mai întâlnit o asemenea situație”, a spus Ovidiu Burcă, pentru Digi Sport.

Ovidiu Burcă: „Am încredere că vom promova”

Ovidiu Burcă speră că acest punct obținut la Ploiești îi va ajuta pe giuleșteni să termine play-off-ul pe podium. „Băieții erau foarte afectați după meci, însă am încredere că vom promova. Puteam deschide scorul cu 8 jucători de câmp, asta îmi dă încredere. Cred că avem un grup mult mai unit acum și sper ca acest punct să facă diferența la final”, a mai spus Ovidiu Burcă, pentru Digi Sport.