Opinie in Pandemie | UN SINGUR LUCRU E SIGUR

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Astfel incat, ceea ce se intampla acum, nu ma ia deloc prin surprindere. Nu ma revolta. Nu ma panicheaza. Nu ma socheaza. Nu ma sperie. Nu ma ingrijoreaza.

Am avut recent ocazia de a-l asculta pe Josh Kim, unul dintre ucenicii lui Dan Pena (daca inca nu stiti cine e Dan Pena, aflati ca e cel mai mare bussines coach in viata. Asa spun cifrele).

Josh Kim, la 17 ani, conducea un imperiu de cateva milioane de euro, zbura cu avionul personal, iar cand punea in discutii noi strategii de afaceri, interlocutorii il intrebau mirati, cati ani are. De parca ar avea vreo importanta asta.

In fine… M-am abatut putin de la subiect, dar nu conteaza. Un mare adevar spus de Josh este urmatorul:

95% din lucrurile de care ne temem, nu devin niciodata realitate!

Un singur lucru e sigur in aceste zile. Si daca priviti putin in urma, veti vedea ca acesta este singurul lucru sigur de la inceputul lumii, pana in prezent. De aceea am spus ca nu ma mira ce se intampla. 

In aceste zile, in care fricii i se face propaganda pe toate caile, trebuie sa constientizam faptul ca nu avem de ce sa ne temem. FRICA, din punctul meu de vedere = Falsa Realitate Intodeauna Contrara Adevarului.

Pentru ca pana la urma, FRICA este mai periculoasa decat toata bolile pamantului la un loc.

Iar daca ai stii la fel ca mine, faptul ca singurul lucru sigur, e acela ca ABSOLUT NIMIC NU E SIGUR, pe termen lung, o sa te fereasca de probleme mult mai grave decat ce se intampla acum.

Ne mai auzim.

Ca-mi place sa-mi dau cu parerea.

Dragos Leasa