Mihai Popa a dezvăluit ce i-a zis arbitrul care a dat un penalty de trei ori

Mihai Popa FC Rapid 1923
Mihai Popa FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Portarul Mihai Popa a fost eliminat după ce nu a rămas pe linia porții la cele două penalty-uri apărate, iar la final a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu centralul Iulian Dima. După ce s-a calmat, Mihai Popa a vorbit despre faza anului în fotbalul românesc: „Nu prea ar mai fi nimic de comentat. S-a repetat primul penalty, am înțeles, dar la al doilea am ieșit foarte puțin, m-am uitat la reluare. Bătaie de joc! Nu se poate așa ceva. La primul penalty știam că Arnăutu se oprește, se uită și bate în dreapta mea.

Ce i-a spus arbitrul lui Mihai Popa

„Arbitrul mi-a spus că la ieșirea de pe linia porții se primește cartonaș galben. Mi-a spus că am ieșit și așa se procedează, nu am primit cartonașe pentru proteste. Petrolul mi s-a părut o echipă bună, dar noi am jucat în zece oameni din minutul 25. Și am avut ocazii chiar și în nouă oameni, asta spune multe despre noi”, a spus Mihai Popa, pentru Rapid TV, citat de digisport.ro. Reamintim că arbitrii meciului Petrolul – FC Rapid 1923 au dat 11 metri pentru ploieșteni. Cum băieții din Ploiești n-au putut marca, brigada a dat repetare de două ori. S-a ratat de fiecare dată, nici Tătaru n-a stat lipit de linie, dar probabil, de jenă, văzând cam ce valoare au petroliștii, s-a mers pe ratare…