Marius Șumudică, luat la țintă de președinte! La propriu, cu un bidon de apă!

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Marius Șumudică a fost din nou în centrul atenției în meciul câștigat de echipa sa, Gaziantep, pe terenul celor de la Denizlispor, scor 1-0. Victoria celor de la Gaziantep, cu Alexandru Maxim și Alin Toșca în teren, a dus-o pe echipa lui Marius Șumudică la zece puncte de locurile retrogradabile, cu cinci etape înainte de finalul sezonului. Antrenorul român nu și-a putut stăpâni bucuria, lucru care i-a enervat la culme pe oficialii lui Denizlispor.

Președintele advers și-a pierdut cumpătul

Chiar președintele gazdelor a aruncat cu o sticlă de apă după antrenorul român și a fost ținut de ceilalți oficiali ai echipei pentru a nu ajunge la Șumudică. Antrenorul lui Gaziantep nu s-a putut stăpâni și a arătat pumnul spre tribună. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează duelul cu Konyaspor, echipă aflată pe penultimul loc în Turcia, iar cu o victorie se poate salva matematic de la retrogradare. Gaziantep rămâne pe locul nouă, cu 38 de puncte, la egalitate cu Goztepe.

Șumudică, contract prelungit la Gaziantep: ”Ne dorim să rămână aici”

Turcii de la Gaziantep sunt mulțumiți de munca depusă de Marius Șumudică la echipă și i-au prelungit contractul antrenorului român. „Noi am prelungit contractul cu antrenorul Marius Șumudică. Ne dorim să rămână aici. Suntem mulţumiţi de ceea ce a făcut şi avem un obiectiv măreţ. Aceeaşi părere o avem şi despre Maxim, Koyade şi Twumasi. Ne dorim ca Maxim să fie alături de noi şi sezonul viitor. Bineînţeles, multe lucruri s-au schimbat în fotbal şi trebuie să acţionăm în funcţie de limitele bugetului. Ne dorim să continuăm împreună, dacă cifrele sunt apropiate cu cele stabilite iniţial”, a spus Muslum Ozmen, președintele lui Gaziantep, citat de Ajansspor, citat de Digi Sport.

Marius Șumudică a comentat incidentul

Noi ne-am bucurat pentru victorie. Este una imensă pentru noi deoarece cu ea, practic, ne îndeplinim obiectivul. Başkanul nostru este lîngă noi, ţine foarte mult la echipă şi ne-am bucurat că am învins. Este normal ca adversarul să fie foarte nervos, mai ales că a intrat în hora retrogradării, aşa că înţelegem frustrarea lor. Bucuria mea este prea mare ca să fiu supărat pentru acest incident. Deranjant, e adevărat, a explicat Şumudică pentru Digi Sport.