Lucian Goge are dreptate: „Mai avea puțin și îi lăsa pe toți să bată, ca să poată înscrie”

FC Rapid 1923 Pancu Voicu Goge
FC Rapid 1923 Pancu Voicu Goge

FC Rapid 1923 a remizat în a doua etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1, 0-0 cu Petrolul. La capătul unei partide pline de evenimente. În care ploieștenii au ratat de trei ori de la 11 metri, în aceeași fază. Lucian Goge, fotbalistul FC Rapid 1923, a contestat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Iulian Dima. Căreia îi reproșează repetarea loviturilor de la 11 metri. Fază în care portarul formației conduse de Dan Alexa, Mihai Popa, a văzut de două ori cartonașul galben, lăsându-și echipa în nouă oameni. După ce și Rareș Lazăr fusese eliminat, în prima parte.

Rapidiștii acuză arbitrajul după remiza de la Ploiești

elefant.ro%20

Putem spune că e un punct câștigat, că am jucat în șapte, opt oameni, nici nu mai știu. Asta este istoria Rapidului, se luptă cu toată lumea, dar sper că punctul de azi să ne ajute să ajungem pe locul de baraj sau pe o poziție promovabilă. Nu știu ce a văzut domnul arbitru, nu e posibil să bată trei penalty-uri, mai aveau puțin și îi lăsau pe toți să bată până reușeau să înscrie. Ce s-a întâmplat astăzi nu este corect, sper să analizeze Federația, a declarat Lucian Goge, după meciul cu Petrolul.

După remiza de la Ploiești, pentru FC Rapid 1923, echipă rămasă la trei puncte în spatele primei poziții direct promovabile, ocupată de Turris, urmează partida cu Campionii FC Argeș.

Sursa: digisport.ro