FABULOS! Dănuț Lupu explică de ce nu a ajuns în Coreea de Sud

ProSport mircea lucescu lupu
Mircea Lucescu, foto: ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dănuț Lupu, fostul mare fotbalist, care a jucat și la Dinamo și la Rapid, a fost la un pas de a juca și în Coreea, pe final de carieră, dar nu s-a adaptat deloc. Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, fostul mijlocaș a povestit cum a scăpat din aventura vieții.

”Am mâncat mere din fund (n.r. – era tradiția să stai pe jos), da, tată, am mâncat 30 de kile de mere și două ouă. Am încercat, am tras de mine, aia, aia, aia, dar… Am avut noroc, pentru că au venit cu poliția după mine. Dacă nu treceam vama, mă luau înapoi”, a dezvăluit Dănuț Lupu.

Lupu, despre aventura vieții: ”Se dădeau cap în cap!”

Lupu a spus că nu ar fi avut deloc probleme de adaptare din punct de vedere fotbalistic.  ”Când mă făceam că trag la poartă se dădeau cap în cap, pe vremea aceea. În 2002, când ajucat eu, ei erau praf. Apoi, am mai jucat și aș mai fi jucat, dar nu au mai vrut alții. Eu nu am înțeles niciodată lumea asta. Un antrenor trebuie să fie interesat să-ți faci antrenamentul și să joci. Timpul liber este doar al meu”, a mai spus Dănuț Lupu, la Digi Sport.