Dani Coman e sigur că FC Rapid 1923 ar da lovitura cu Gabi Tamaș

Gabi Tamas Rapid
Gabi Tamas Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Preşedintele Astrei, Dani Coman, consideră că FC Rapid 1923 ar putea da o lovitură uriaşă cu transferul lui Gabi Tamaș, care, recent, s-a despărţit de echipa din Giurgiu. FC Rapid 1923 nu şi-a ascuns intenţia de a-l transfera pe Gabi Tamaş, în cazul unei promovări. Iar fostul portar al giuleştenilor, Dani Coman, a oferit o reacţie în privinţa fundaşului central.

Dani Coman este încântat de Gabi Tamaș, versiunea de 36 ani

„Pe Gabi Tamaș? Ar fi poate cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani. L-am avut pe Gabi Tamaş la echipă. A fost o imensă bucurie să-l văd cum se antrena. La 36 de ani, nu cred ca a fost antrenament pe care-l să facă la 80 la sută, le-a făcut pe toate la 100 la sută. A fost un jucător extraordinar, care ţinea ritmul antrenamentului”, a declarat oficialul Astrei.

Gabi Tamaş anunţă că e căutat de mai multe cluburi

Fundaşul central al Astrei s-a despărţit de clubul din Giurgiu, la doar o săptămână după ce se înţelesese cu oficialii clubului în privinţa prelungirii înţelegerii până la finalul acestui sezon, odată cu antrenorul Bogdan Andone. „Da, am reziliat contractul cu Astra. Am mai multe oferte din ţară şi din străinătate în acest moment. Zilele următoare voi lua o decizie şi vă anunţ cu cine am semnat”, a declarat fostul fundaş al Astrei pentru Telekom Sport.

CV important pentru fundaș

Gabi Tamaș a cucerit un titlu în România, cu fcsb, şi trei Cupe ale României, una cu fcsb şi două cu Dinamo. De asemenea, a mai cucerit Supercupa României cu Dinamo. De-a lungul carierei a mai jucat la: Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, Cardiff şi Hapoel Haifa.

Sursa: telekomsport.ro