Dan Alexa, prefață pentru meciul cu Petrolul Ploiești. Totul pentru victorie!

dan alexa dinamo
Dan Alexa împinge Dinamo spre B

Alexa a prefațat derby-ul cu rivala tradițională și a pus presiune pe formația lui Costel Enache: ”Chirurgul” este de părere că partida va fi ”de viață și de moarte” pentru ploieșteni, din cauza faptului că orice pas greșit îi poate scoate pe ploieșteni din calculele promovării în Liga 1.

Dan Alexa a vorbit despre meciul cu Petrolul Ploiești

elefant.ro%20

”Cei de la Petrolul vor avea prospeţime atât cât vor putea. Însă au jucători care nativ stau bine fizic. Aş vrea să fie un avantaj pentru noi perioada de pauză a lor şi trebuie să profităm de lucrurile astea. În plus, trebuie să nu mai avem acele căderi de la Mioveni, acele sincope.”

„Factorul mental poate să fie decisiv la Ploieşti. Jucătorii au fost foarte afectaţi după egalul de la Mioveni, dar a trecut. Tot ceea ce contează este meciul de mâine, trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere, să avem încredere şi să jucăm un meci de care pe care cu rivala noastră. Petrolul a investit foarte mult, în primul an a ratat promovarea, aşa că meciul de mâine pentru cei de acolo este de viaţă şi de moarte.”

„Dacă noi învingem la Ploieşti nu îi văd bine pe cei de la UTA. Pentru că pot fi depăşiţi în orice moment. Noi avem şanse de promovare importante, am arătat un fotbal bun. Avem potenţial, însă avem nevoie şi de puţină şansă, cum a avut Turris, ieri, la Arad”, a declarat Dan Alexa la conferința de presă.

Sursa: realitateasportiva.net