Dan Alexa a explicat cum a câștigat FC Rapid 1923 pe terenul celor de la UTA

Brighton Labeau a fost blocat de COVID19, dar s-a întors pentru FC Rapid 1923
Brighton Labeau a fost blocat de COVID19, dar s-a întors pentru FC Rapid 1923

Dan Alexa a transmis, după victoria cu UTA, prima oficială după venirea pe banca FC Rapid 1923, că mutarea lui Antonio Sefer în zona centrală a terenului a fost factorul decisiv în obținerea celor trei puncte.

Dan Alexa dezvăluie factorul care a adus victoria cu UTA Arad

Am controlat meciul de la început. Știam că UTA este o echipă bine organizată, o echipă care închide foarte bine toate culoarele de pasă, ei au controlat jocul până la pauză. Am fost inspirat cu trecerea lui Sefer în zona centrală, un jucător care a făcut diferența astăzi, e foarte talentat. Pe lângă cele două goluri, am reușit să mai avem două – trei situații foarte mari. UTA nu a reușit să ne pună mari probleme.  E o victorie meritată, dar care ne obligă să câștigăm cu Turris, care e o echipă foarte bună, a declarat Dan Alexa, la finalul meciului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ce urmează pentru FC Rapid 1923

Datorită victoriei cu UTA, FC Rapid 1923 a urcat pe locul trei, de baraj, în Liga 2. Dar are un meci mai mult disputat decât Mioveni, Argeș și Petrolul. Echipe aflate în spatele formației antrenate de Dan Alexa. Etapa viitoare, ultima din play-off, FC Rapid 1923 primește vizita lui Turris Turnu Măgurele. Formație aflată acum pe locul doi al ierarhiei. Cu un punct în fața echipei lui Dan Alexa și un meci mai puțin disputat, cu Mioveni.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid pleacă în două cantonamente și a stabilit deja un amical