Andrei Ciolacu a semnat și va juca la Craiova!

Andrei Ciolacu Craiova
Andrei Ciolacu Craiova

Andrei Ciolacu a semnat cu FCU Craiova. Acesta va juca pentru echipa patronată de Adrian Mititelu în liga a doua în sezonul 2020-2021. După ce „leii” au obținut promovarea en-fanfare din cel de-al treilea eșalon, din seria din care făceau parte. Ultima dată, fostul atacant al Rapidului a jucat în Serie D, la Avezzano. Din păcate, acolo nu a prins prea multe meciuri întrucât campionatul a fost oprit din cauza pandemiei de COVID-19 care a lovit puternic Italia în primăvară. Reluarea acestuia a fost imposibilă, așa încât Andrei a fost nevoit să își caute alt angajament pentru sezonul ce urmează.

Andrei Ciolacu se întoarce în fotbalul românesc după aproape doi ani

Ultima dată, Andrei Ciolacu a jucat în România pentru Metaloglobus în 2018. Practic, acesta revine în fotbalul românesc după o pauză de aproape doi ani, în care a evoluat inclusiv în Georgia. Pentru Cioli, FCU Craiova este al zecelea club din carieră. După Rapid, Otopeni, Slask Wroclaw, FCM Târgu Mureș, Warriors, Juventus Colentina, Metaloglobus, Tskhinvalli și Avezzano.

Andrei Ciolacu este un produs al centrului de copii și juniori de la Rapid. Acesta este unul dintre puținii oameni care a jucat pentru giuleșteni în cinci competiții: Liga 1, liga a doua, Liga Europa, Cupa României și Cupa Ligii.

Sursa foto: editie.ro

CITEȘTE ȘI  Liga nimănui. 11 echipe orbecăie să ajungă în play-off pentru promovare