Veste de senzație pentru rapidiști! Ar putea juca cu suporteri în play-off!

Rapidisti
Rapidisti

Veste mare de tot pentru rapidiști! Ionuţ Stroe şi Răzvan Burleanu le deschid porţile fanilor pe stadioanele din România. La fel ca vecinii unguri. Gândim, împreuna cu FRF, un plan pentru a face posibil acest lucru poate peste două săptămâni. Limitat, probabil la început, dar sunt optimist, a declarat Ionuţ Stroe în exclusivitate pentru AntenaSport. În acest context, cum liga a doua se va relua abia pe 4 iulie, șansele ca FC Rapid 1923 să joace cele două meciuri de acasă cu suporteri par din ce în ce mai mari!

Gigi Becali și Daniel Pancu au tras semnalul de alarmă

Pe data de 15 vor fi alte relaxări şi o să vedeţi că vor fi spectatori. Trebuie să ai puţin echilibru în tot ceea ce faci, dacă la spectacol laşi 500. Cum adică, pe un stadion de 50.000 de locuri, nu am voie să las 5.000 de oameni?, a reacţionat şi Gigi Becali pentru AntenaSport. Cu lipsa suporterilor din tribune, încă o dată mă repet, va fi un fotbal trist, a fost semnalul de alarmă tras de Daniel Pancu.

Răzvan Raț știe ce înseamnă să joci cu rapidiști în tribună!

Atât timp cât nu e lume în tribună, eu vorbesc din punct de vedere al jucătorului, e ca un concert fără spectatori. Degeaba eşti Rolling Stones şi vii pe scenă, dacă nu e nimeni să urle pe acolo. E degeaba, n-are niciun farmec, a completat şi Răzvan Raţ, fostul campion cu Rapid, atât în 1999, cât și în 2003! Evident, Raț știe foarte bine ce înseamnă să joci cu tribunele pline. Mai ales atunci când vorbim de tribune umplute cu rapidiști.

CITEȘTE ȘI  Cum ar fi fost? Rică Răducanu, aproape de Dinamo: "Cine nu și-ar fi dorit?"

Reamintim că suporterii rapidiști au făcut senzație în 2019, având în vedere că au fost în topul asistenței în fotbalul românesc. De aceea, o revenire a lor, chiar și în numai două meciuri, va aduce un avantaj imens echipei antrenate de Dan Alexa.