NEWS ALERT | Probleme medicale pentru Vali Alexandru și Lucian Goge

Vali Alexandru, centru
Vali Alexandru, centru

În meciul pierdut, 0-1 cu Dinamo din Liga 1, Dan Alexa nu s-a putut baza pe doi jucători – cheie. Este vorba despre Vali Alexandru, atacantul transferat în iarnă, dar și Lucian Goge. Mijlocașul de bandă stânga, reprofilat de Pancone fundaș și care, în absența lui Voicu, a primit chiar banderola de căpitan. Cei doi au acuzat probleme medicale ușoare, dar noul tehnician de la FC Rapid 1923 a decis să nu riște utilizarea celor doi în prima partidă jucată după terminarea stării de urgență.

Șanse mici ca cei doi să evolueze în amicalul Astra – FC Rapid 1923

În altă ordine de idei, cel mai probabil, ei nu vor putea fi utilizați nici împotriva celor de la Astra Giurgiu, însă 1923.ro vă va ține la curent și cu aceste evenimente. Cel mai sigur, partide de la Giurgiu va fi începută în atac tot cu Cătălin Hlistei. Golgheterul echipei care, însă, joacă mijlocaș în mod normal. Meciul Astra Giurgiu – FC Rapid 1923 se va juca pe 6 iunie de la ora 18. La final, site-ul suporterilor rapidiști de pretutindeni îți va oferi toate detaliile.

Vali Alexandru a rupt norma la Dunărea Călărași

Vali Alexandru a fost transferat de la CSM Gloria Buzău pentru 30.000 de euro. Cele mai bune două sezoane ale sale au fost în tricoul Dunării Călărași, în liga a doua, după cum urmează:

  • 2015-1016: 32 meciuri / 25 goluri
  • 2018-2018: 33 meciuri / 24 goluri

Reamintim că atacantul a marcat și pentru CSM Gloria Buzău, în turul acestei stagiuni, 10 goluri. Momentan, nu a dat vreun gol oficial pentru rapidiști.

Lucian Goge este cel mai vechi component al echipei, el jucând pentru vișiniii din 2017, anul înființării sub denumirea de Academia Rapid. În liga a patra, el a fost al doilea golgheter al echipei după Daniel Niculae.

În ultimele patru meciuri jucate în 2020, FC Rapid 1923 nu a reușit să marcheze vreun gol!

  • Turris Turnu Măgrurele 0-0 (a)
  • ASU Poli Timișoara 0-0 (d)
  • CSM Școlar Reșița 0-1 (a)
  • Dinamo 0-1 (d, amical)

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!