REACȚIE | Dan Alexa, după meciul câștigat contra lui Turris Turnu Măgurele

dan alexa dinamo
Dan Alexa împinge Dinamo spre B
Dan Alexa a vorbit după meciul amical pe care FC Rapid 1923 l-a câștigat pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele, cu 4-1. În ciuda scorului categoric cu o rivală la promovare, antrenorul nu este sută la sută mulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Acesta face o analiză a meciului și a situației de la echipă în rândurile de mai jos.

Dan Alexa, după meciul de la Turnu Măgurele

”A fost un joc amical, am încercat să văd echipa împotriva unei contrandidate la promovare. Au fost lucruri bune, au fost și lucruri mai puțin bune, din prima repriză. Sperăm să menținem șirul de victorii. Începe campionatul peste două săptămâni și e important să menținem acest șir. Trebuie să începem bine, asta e tot ce contează.”
„Îți dă o satisfacție faptul că ai câștigat cu 4-1 împotriva celor de la Măgurele. E bun pentru moral, dar trebuie să fiu conștient că mai avem probleme și trebuie să le remediem. Din punct de vedere fizic am stat destul de bine, dar jucătorii care au stat pe teren tot meciul au căzut puțin. Am făcut o repriză de 50 de minute. Mă bucur că nu am avut jucători accidentați… trebuie să vedem situația lui Bonnin, pentru că joacă pe postul de fundaș dreapta și a făcut un joc bun”, a spus Dan Alexa, pentru FC Rapid 1923.
CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore a marcat primul gol pentru Rapid: "Satisfacție în plus!"