Așa ceva, o dată în viață! Ovidiu Herea, la negocieri cu steaua îmbrăcat în… Rapid!

Herea
Herea

Ovidiu Herea (35 de ani) a povestit cum a fost la un pas de a semna cu steaua în 2007, după o săptămână în care s-a antrenat cu Rapid. La giuleșteni, patron era George Copos iar Cristiano Bergodi, antrenor. Mijlocașul a ajuns și în cantonamentul roș-albaștrilor, îmbrăcat în echipamentul giuleștenilor. ”A fost o nebunie, eram disputat de două echipe”, a spus fotbalistul.

Cum a ajuns Herea de la Rapid direct la steaua în miez de noapte

Prestațiile de la FC Național l-au adus pe Herea în vizorul marilor echipe. Herea își amintește cum a ajuns la Rapid, convins fiind că totul este ok.

”A fost telenovela aceea, am fost între Rapid și Steaua. Eram ca și semnat, pentru că ne-am înțeles. Am ajuns la începutul săptămânii dinaintea Supercupei dintre Rapid și Dinamo. Cristiano Bergodi era antrenor și chiar voia să mă folosească. Eu m-am antrenat foarte bine toată săptămâna, toate bune și frumoase până sâmbătă seara. Atunci m-a sunat Ana (nr. Anamaria Prodan Reghecampf), care avea o firmă de impresariat cu Adi Mutu, care mi-a spus că nu am niciun contract semnat și că nu mai are rost să stau acolo, pentru că nu sunt dorit și că ar fi mai bine să plec.”

„Între timp, domnul Gigi Becali venise cu o ofertă mai bună, așa că mi-au spus să mă duc la steaua. Și în seara aceea am plecat din cantonamentul Rapidului și m-am dus la steaua. Eram îmbrăcat în alb-vișniu, vă dați seama ce glume s-au făcut”, a povestit Herea, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

El l-a deturnat pe Herea de la steaua pentru a-l redirecționa spre Rapid

Jucătorul celor de la Metaloglobus a spus că nu a apucat să facă niciun antrenament cu Steaua, pentru că a fost sunat de Costi Iacov, fostul patron al celor de la FC Național. ”M-a sunat domnul Iacov, care mi-a spus să nu fac vreo prostie și să semnez cu Steaua, că nu e adevărat că Rapid nu mă mai vrea. Dar, nu am apucat să fac niciun antrenament cu Steaua Eu practic mă aflam între două echipe”, a mai spus Herea, la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Putea fi noul stadion Giulești mai mare decât se construiește?

Sursa: digisport.ro